![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam težak to odluče na matičnoj ploči koja se koristi za moj home izgradnju koje neće biti korišten za overclocked ili games.I imati Intel E5200 CPU i neodluccnih na Asus P5KPL-CM ili Foxconn G31MV-K su oba reći 800 FSB i moje pitanje je druge vrste memorije bih trebao dobiti za bilo one.I znati manje Cl i vrijeme su brže module, ali ne siguran ako sam trebao ići sa DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 pc 5300.Just želite nešto što će raditi sa 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja dont misliti Internet htijenje izraditi velik dio razlika o ovna naravno 800 je brže, ali CPU bottlenecking mogao bih ga i idi za ASUS ali moj osobni izbor bi bio jedan od gigabajt p35 chipsets
| |||
| |||
| Ako odem sa gigabajt matična ploča ću morati pronaći jedan sa onboard vid jer ne želim dodati pridijeljeni card.I također mislio Intel E 5200 će raditi za ono što mi treba? |
|
| |||
| |||
| to bi trebalo raditi u redu, ali želite održavati o omjeru 1:1 sa CPU FSB i RAM-a brzina i preko 667 bi bilo 1:1 pa je čak i da je svibanj biti bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što? To uopće nije istina. Ali možda i dobiti DDR800 - riječ je o istoj cijeni u većini mjesta.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sad sam stvarno zbunjena! Mislio sam pročitao da je 5200 E Intel Core 2 Duo FSB ima brzinu od 800. i ja bi se mogli koristiti (2x1Gb) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I će koristiti Windows XP 32 bitni OS koji će ograničiti ovna na 3.5Gb ako idem toliko. |
|
| |||
| |||
| Ima je množitelj 12.5x na E5200, to je stvarno nizak FSB, čak i ako su stvarno pokretanje visoke kraju chip poput E8400 s niskom i visokom množitelj FSB, ne bi bilo "bottlenecking" prisutna jer ništa ne dodiruje 400 bez overclock ovih dana. The DDR 667s će se izvoditi na 333mhz je E5200 na 200mhz, pa čak i ako nije da ne bi imao problema. Ne brini o tome, zgrabite je 800s jesu li to dobra cijena, ali ne brinite previše ni način.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć na ram.Would vam se dogoditi da znaju ništa o kvaliteti je AsRock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| Nisu posebno, ali ASROCK tendira da prilično pristojne stvari. Osim ako idete super super proračun ipak, većinu vremena možete dobiti P35 ili P43 ploče prilično jeftini.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Vidim ima p43 čip sa onboard vid koji je ono što sam ja u potrazi za oko i za $ 80.00. |