![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Próbálom dönt alaplap, amely alkalmas az otthoni építeni, amely nem lesz overclocked vagy használt games.I az Intel E5200 CPU és bizonytalan az Asus P5KPL-CM vagy a Foxconn G31MV-K mindkettő mondjuk 800 FSB-és A másik kérdés az, milyen típusú memóriában én kapok one.I sem tudja a kisebb és Cl időzítéseket gyorsabb modulok, de nem biztos, ha én megyek DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 db 5300.Just akarok valamit, hogy együtt fog működni a 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think it is sok a különbség a RAM természetesen a 800 gyorsabb, de a CPU lehet akadályelhárításra, hogy én is megyek az ASUS, de az én személyes választás lenne egy gigabájt a p35 chipset
| |||
| |||
| Ha elmegyek a Gigabyte alaplap majd kell találni, az egyik fedélzeti vid, mivel nem akarom, hogy adjunk hozzá egy dedikált card.I is gondoltam, az Intel E 5200 volna munkát, amire szükségem van? |
|
| |||
| |||
| azt jól működik, de azt akarjuk, hogy egy körülbelül 1:1 arány a CPU FSB és a RAM-sebesség és 667 lenne a 1:1 is így lehet bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit? Ez nem igaz egyáltalán. De akár meg is kap a DDR800 - ez körülbelül azonos ár a legtöbb helyen.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Most nagyon összezavarodtam! Azt hittem, olvastam, hogy az Intel E 5200 Core 2 Duo van FSB sebessége 800. és azt tudja használni (2x1Gb) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I lesz Windows XP 32 bites operációs rendszer, amely korlátozza a ram a 3.5Gb, ha megyek, hogy sokat. |
|
| |||
| |||
| Van egy 12.5x szorzó a E5200, ez egy nagyon alacsony FSB, még akkor is, ha fut egy nagyon magas, mint az E8400 chip az alacsony szorzó és a magas FSB, nem lenne "akadályelhárításra" jelen, mert nem érinti 400MHz overclock nélkül ezekben a napokban. A DDR-667s fog futni a 333MHz, az E5200 at 200MHz, így még akkor is, ha te tetted, hogy nem lenne probléma. Ne aggódj, fogd a 800s, ha már egy jó ár, de ne izgulj mindkét.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Köszönet a segítségért a ram.Would tudod véletlenül semmit minőségének a Asrock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| Nem kifejezetten, de Asrock látszik, hogy elég tisztességes dolog. Hacsak nem lesz szuper szuper költségvetés is, az idő nagy részében kaphat P35 vagy P43 fórumon elég olcsó.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Látom, hogy a p43 chip a fedélzeti vid ami Én kerestem, és mintegy $ 80.00. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Want to Build a Dual Core System with 2 Phenom X4 955 N 2 Részletek Milyen M-BOARD | keithdchild | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | Október 11, 2009 05:53 |
| Új rendszer kiépítése - Nem jelenik meg Power On | SockoMr | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 3. március 2009 18:44 |
| Monitor No Signal - Új rendszer Testfelépítés | naemair | Általános fémáru Chat | 2 | 22. február 2009 20:05 |
| System Spec - Ez Testfelépítés Jó? | Katana | Általános fémáru Chat | 6 | 14. február 2009 15:40 |
| Need Adive erre épít | JonniBravo | Általános fémáru Chat | 4 | 6. február 2008 10:40 |
| Téma eszközök | |
| |