![]() |
|
| |||
| |||
| אני מנסה להחליט על לוח האם כדי להשתמש בו עבור ביתי לבנות אשר לא יהיה overclocked או המשמש games.I יש מעבד אינטל E5200 ו מהסס על ASUS P5KPL-CM או Foxconn G31MV-K שניהם אומרים fsb ו 800 אחר השאלה שלי היא סוג של זיכרון אני צריך לקבל גם עבור one.I יודע פחות Cl ו timings מודולים הם מהירים יותר אך לא בטוח אם אני צריך ללכת עם DDR2 800 pc2 6400 DDR2 667 PC 5300.Just רוצה משהו זה יעבוד עם 1.8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dont אני חושב שזה יעשה הרבה הבדל על ראם כמובן 800 הוא מהיר יותר אבל יכול להיות CPU bottlenecking גם את זה הייתי הולך על ASUS אבל הבחירה האישית שלי תהיה gigabyte אחד p35 chipsets
| |||
| |||
| אם אני הולך עם Gigabyte את לוח האם אני צריך למצוא אחת עם onboard vid מאז אני לא רוצה להוסיף ייעודי card.I גם המחשבה על אי אינטל 5200 היה עובד בשביל מה שאני צריך? |
|
| |||
| |||
| זה אמור לעבוד בסדר גמור אבל אתה רוצה לשמור על יחס 1:1 בערך עם CPU ו fsb רם מהירות ו 667 יהיה מעל 1:1 כך שגם זה עשוי להיות bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה? זה לא נכון בכלל. אבל אתה יכול גם לקבל את DDR800 - הוא בערך באותו המחיר ברוב המקומות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| עכשיו אני ממש מבולבלת! חשבתי לקרוא כי אי 5200 אינטל Core 2 Duo יש fsb במהירות של 800. ואני יוכל להשתמש (2x1Gb) DDR2 800 (pc2 6400) modules.I יהיה השימוש ב-Windows XP 32 סיביות של מערכת ההפעלה אשר מגבילים את רם כדי 3.5Gb אם כי אני נוסע הרבה. |
|
| |||
| |||
| יש 12.5x מכפיל על E5200, זה ממש נמוך FSB, גם אם היית מפעיל באמת גבוה סוף את הצ 'יפ כמו E8400 עם מכפיל נמוך או גבוה FSB, לא תהיה "bottlenecking" נוכח כי שום דבר לא נוגע 400mhz ללא overclock בימים אלה. ה DDR 667s ירוצו ב 333mhz, את E5200 ב 200mhz, כך שגם אם אתה עשית את זה לא היתה בעיה. אל תדאג, תופסים את 800s אם הם מחיר טוב, אבל לא לדאוג יותר מדי בכל מקרה.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה על ram.Would לקרות לך לדעת משהו על האיכות של AsRock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| לא במיוחד, אבל ASROCK נוטה לעשות דברים די מכובד. אלא אם כן אתה הולך סופר סופר למרות התקציב, רוב הזמן אתה יכול לקחת P35 או P43 לוח די זול.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני רואה את זה יש את הצ 'יפ p43 עם onboard vid בו זה מה שאני מחפש ועל סביב 80.00 $. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רוצה לבנות מערכת על Dual Core 2 Phenom X4 עם 2 955 N נוסף מה-M-BOARD | keithdchild | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 11 אוקטובר 2009 05:53 |
| המערכת החדשה לבנות - אין להציג ב כוח ב | SockoMr | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 3rd מרץ 2009 18:44 |
| אין מעקב אחר אות - בניית מערכת חדשה | naemair | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 22 פבר 2009 20:05 |
| מערכת Spec - האם זה בנייה טובה? | katana | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 14th פברואר 2009 15:40 |
| Adive צריך לבנות על זה מערכת | JonniBravo | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 6 פבואר 2008 10:40 |
| שרשרת כלים | |
| |