![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Bandau nuspręsti dėl kurių plokštė naudoti mano namų statyti, kurios nebus Overclocked arba naudojami games.I turėti Intel E5200 CPU ir neapsisprendęs apie Asus P5KPL-CM arba foxconn G31MV K-abu sako, 800 FSB ir Mano kitas klausimas yra apie atmintis tipo turėčiau gauti už vieną one.I žino mažiau Cl ir laikus yra greičiau modulius, bet tikrai, jei man reikėtų eiti su DDR2 800 PC2 6.400 DDR2 667 vnt 5300.Just ką nors, kad bus dirbama su 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think jis taps daug žinoma apie 800 RAM yra spartesnis, tačiau CPU galima pašalinus jį norėčiau taip pat kreiptis į Asus, bet mano asmeninis pasirinkimas būtų GIGABYTE vienas P35 HT skirtumas
| |||
| |||
| Jeigu aš einu su Gigabyte plokštę man reikės ieškoti vieną su borto vid nes aš nenoriu papildyti skirta card.I Taip pat manoma, "Intel" E 5.200 dirbtų dėl ko man reikia? |
|
| |||
| |||
| ji turėtų veikti gerai, bet norite išsaugoti maždaug 1:1 santykiu su procesoriaus FSB ir RAM greitis ir 667 bus per 1:1 todėl gali būti, kad net pašalinus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ką? That's not true at all. Bet jūs galite taip pat gauti DDR800 - tai apie tą pačią kainą, daugelyje vietų.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Now I am really confused! Maniau, kad aš perskaičiau, kad "Intel" E 5.200 Core 2 Duo turi FSB greitis 800. ir aš norėčiau turėti galimybę pasinaudoti (2x1GB) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I, kuris bus naudojamas "Windows XP" 32 bitų OS, kuri sumažins RAM 3.5Gb, jei aš einu, kad daug. |
|
| |||
| |||
| Yra daugiklis 12.5x dėl E5200, tai tikrai mažas FSB, net jei buvo naudojamas iš tikrųjų aukščiausios klasės lustą, kaip su žemo ir aukšto daugiklio FSB, E8400, ten būtų ne "siauras", nes dabar nieko paliečia 400MHz be overclock šių dienų. DDR 667s bus rodomas 333MHz, 200MHz bent E5200, todėl net jeigu tu padarei, kad tai būtų ne problema. Don't worry about it, patraukti 800S jei jie gerą kainą, bet nesijaudinkite, per daug arba kelias.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ačiū už dėl ram.Would you happen to know anything apie ASRock G43Twins HD MOBO kokybė padėti? |
|
| |||
| |||
| Nenurodyta, bet ASROCK linkęs priimti gana padoraus stuff. Jei jūs ruošiatės super super biudžetas, nors dauguma laiko galite P35 arba P43 valdybos gana pigūs.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Matau ji P43 lustas su borto vid kuri yra tai, ko aš ieškau ir maždaug $ 80,00. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Norite sukurti Dual Core sistema su 2 Phenom X4 955 N 2 Daugiau Kokia M-BOARD | keithdchild | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 11 spalis 2009 05:53 |
| Nauja sistema statyti - Nr galia rodyti | SockoMr | Graphics Cards & Monitoriai | 5 | 3 kovas 2009 18:44 |
| Monitorius nėra signalo - naujos statybos sistema | naemair | General Hardware Chat | 2 | 22 vasaris 2009 20:05 |
| Sistemos Spec - Ar tai sukurti gerą? | Katana | General Hardware Chat | 6 | 14 vasaris 2009 15:40 |
| Need Adive apie šią sistemą kurti | JonniBravo | General Hardware Chat | 4 | 6 vasaris 2008 10:40 |
| Temos įrankiai | |
| |