![]() |
|
| |||
| |||
| Es cenšos izlemt, uz kādiem mātesplati izmantot manas mājas būvēt, kas netiks overclocked vai izmantot games.I ir Intel E5200 CPU un nolemts par Asus P5KPL-CM vai Foxconn G31MV-K, tie gan saka, 800 FSB un mans citu jautājumu, kas ir tipa atmiņas man vajadzētu saņemt vai nu one.I zināt mazāk Cl un hronometrāža ir ātrāks moduļi, bet nav pārliecināts, vai man jāgriežas ar DDR2 800 PC2 6.400 DDR2 667 gab 5300.Just gribu kaut ko, kas darbosies ar 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont domāju, ka tā būs daudz atšķirību par zveltnis 800 protams ir ātrāks, bet cpu varētu problēmu risināšanu tam es arī iet uz asus bet mana personiskā izvēle būtu gigabaitu vienu no P35 mikroshēmojumiem
| |||
| |||
| Ja es dodos ar Gigabyte mātesplate man būs jāatrod viens ar borta vid jo es nevēlos pievienot īpašu card.I arī domāju Intel E 5.200 strādātu, par ko man ir nepieciešams? |
|
| |||
| |||
| jāstrādā naudas sodu, bet vēlaties saglabāt aptuveni 1:1 ar CPU FSB un RAM ātrumu un 667 tiks pār 1:1, lai arī tas var būt novērsis trūkumus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas? That's not true at all. Bet tu varētu arī iegūt DDR800 - tas ir par tādu pašu cenu vairumā vietās.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Tagad es esmu patiešām mulsina! Es domāju, ka es izlasīju, ka Intel E 5.200 Core 2 Duo ir FSB ātrumu 800. un es varētu izmantot (2x1GB) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I būs Windows XP 32 bitu OS kas ierobežos RAM 3.5Gb, ja man iet tik daudz. |
|
| |||
| |||
| Ir 12.5x reizinātājs uz E5200, tas ir patiesi zemas FSB, pat ja jums darbojās ļoti augsts end čipu kā E8400 ar zemu koeficientu un augstu FSB, nebūtu "ražotnēs" klāt, jo nekas skar 400MHz bez OVERCLOCK šajās dienās. DDR 667s darbosies pie 333MHz, E5200 ir 200MHz, tātad, pat ja jūs to, ka jums nebūs problēmu. Neuztraucieties par to, greifers 800S ja viņi labu cenu, bet neuztraucieties pārāk daudz vai otrā virzienā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Paldies par palīdzību par ram.Would tev gadās kaut ko zināt par kvalitāti ASRock G43Twins HD MOBO? |
|
| |||
| |||
| Nav konkrēti, bet ASROCK mēdz darīt diezgan pienācīgu stuff. Ja vien jūs iet super super budžets tomēr vairums laikā varat saņemt P35 vai P43 kuģa diezgan lēti.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Es redzu tā ir P43 čips ar borta vid, kas ir tas, ko es meklēju un apmēram $ 80,00. |
![]() |
|
| Bookmarks |