![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Ja jestem stara się zdecydować, w którym płyta użyć do budowania domu, które nie będą wykorzystywane do overclocked lub games.I mają CPU Intel E5200 i niezdecydowani na Asus P5KPL-CM lub Foxconn G31MV-K oboje powiedzieć, FSB 800 i Moje kolejne pytanie jest typ pamięci Powinienem dostać albo one.I wie mniej Cl i taktowania modułów są szybsze, ale nie na pewno, jeśli iść z DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 szt. 5300.Just chce coś z tego będzie 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont think it uczyni wiele różnica około barana oczywiście 800 jest szybszy procesor, ale może być to bottlenecking Chciałbym również przejść na ASUS ale mój osobisty wybór byłby gigabajt jeden z chipsetów P35
| |||
| |||
| Jeśli pójdę z płytą główną Gigabyte I trzeba będzie znaleźć jedną z pokładowych vid ponieważ nie chcę, aby dodać poświęcony myśli card.I także Intel E 5200 będzie pracować za co trzeba? |
|
| |||
| |||
| powinien działać dobrze, ale chcesz zachować o stosunku 1:1 z FSB procesora i pamięci RAM i szybkości 667 byłoby w 1:1, tak że nawet może być bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co? To nie prawda. Ale można również uzyskać DDR800 - to o tej samej cenie w większości miejsc.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teraz jestem naprawdę mylić! Myślałem, że czytamy, że E 5200 Intel Core 2 Duo ma prędkość FSB 800. i chciałbym móc korzystać (2x1GB) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I będą za pomocą systemu Windows XP 32-bitowy system operacyjny, który będzie ograniczyć do 3.5Gb RAM jeżeli odejdę, że dużo. |
|
| |||
| |||
| Istnieje 12.5x mnożnik w E5200, to naprawdę niskie FSB, nawet jeśli zostały uruchomione naprawdę wysokiej klasy chip jak E8400 o niskim i wysokim mnożnik FSB, nie byłoby "bottlenecking", ponieważ obecny nie dotknie 400MHz bez overclockingu tych dni. DDR 667s będzie działać na 333mhz, na E5200 na 200MHz, więc nawet jeśli nie, że nie ma problemu. Nie martw się o to, chwycić 800s jeśli są dobrej cenie, ale nie przejmuj się zbytnio ze stron.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za pomoc w ram.Would you happen to know anything about jakości do Mobo AsRock G43Twins HD? |
|
| |||
| |||
| Nie specjalnie, lecz ASROCK skłania do pretty decent stuff. Jeśli nie masz się super super budżetu jednak przez większość czasu możesz otrzymać P35 lub P43 pokładzie dość tanie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Widzę, że posiada chip p43 z pokładowych vid, który jest co ja widzę i około 80,00 dolarów. |
![]() |
|
| Zakładki |