![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am încercat să decidă cu privire la placa de bază pe care să o utilizaţi pentru construi casa mea, care nu vor fi utilizate pentru overclocked sau games.I au CPU Intel E5200 şi nehotărât pe Asus P5KPL-CM sau Foxconn G31MV K-au spus ambele 800 FSB şi Cealaltă întrebare este tipul de memorie pentru ca ar trebui sa fie one.I cunosc mai puţin Cl şi timpilor module sunt mai repede, dar nu sunt sigur dacă ar trebui să meargă cu DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 bucăţi 5300.Just vrei ceva de care va lucra cu 1-8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i dont cred că va face mult de o diferenta cu privire la cursul de RAM de 800 este mai rapid, dar ar putea fi cpu bottlenecking de asemenea, acesta i-ar merge pentru Asus meu personal, dar ar fi o alegere gigaoctet una din P35 chipset-uri
| |||
| |||
| Dacă mă duc cu placa de baza Gigabyte am avea nevoie pentru a găsi o cu vid la bord, deoarece nu vreau să adăugaţi o asemenea gândire dedicat card.I Intel E 5200 ar lucra pentru ceea ce am nevoie? |
|
| |||
| |||
| ar trebui să funcţioneze bine, dar pe care doriţi să o menţină un raport de aproximativ 1:1 cu FSB CPU şi memoria RAM de viteză şi-ar fi peste 667 de 1:1 aşa că poate fi chiar bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce? Asta nu e adevărat, la toate. Dar s-ar putea, de asemenea a lua art.hot DDR800 - este vorba despre acelaşi preţ în cele mai multe locuri.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Acum sunt foarte confuz!! Am crezut că am citit că E 5200 Intel Core 2 Duo are un FSB de 800 de viteză. si eu ar trebui să poată utiliza (2x1GB) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I vor fi utilizaţi Windows XP 32 bit sistem de operare care va limita la RAM 3.5Gb dacă aş merge atât de mult. |
|
| |||
| |||
| Nu este un factor de multiplicare 12.5x pe E5200, este o foarte mică FSB, chiar dacă au fost executaţi o foarte mare sfârşitul chip ca E8400, cu o mică de multiplicare şi un FSB de mare, nu va exista nici o "bottlenecking" prezent, pentru că nimic nu atinge 400MHz fără un overclock aceste zile. De DDR 667s va rula la 333mhz, de E5200 la 200mhz, astfel încât, chiar dacă ai făcut-vă că nu ar fi o problema. Nu vă faceţi griji, ia 800s în cazul în care sunteţi un pret bun, dar nu vă faceţi griji prea mult, fie un fel.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim pentru ajutorul pe ram.Would ce se întâmplă să ştie nimic despre calitatea de Asrock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| Nu în mod specific, dar Asrock tinde de a face lucruri destul de decente. Cu excepţia cazului în care mergi super super buget, deşi, de cele mai multe ori este sa obtineti un P35 sau P43 bord destul de ieftin.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| I se vedea, acesta are la bord p43 chip cu vid, care este ceea ce sunt în căutarea şi în jur de $ 80.00. |
![]() |
|
| Marcaje |