![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Snažím sa rozhodne o doske, ktorá sa má použiť pre môj domov, ktorý bude stavať nebude overclocked alebo používané na games.I mať procesor Intel E5200 a neurčito na Asus P5KPL-CM alebo Foxconn G31MV-K oba hovoria, a FSB 800 Moja ďalšia otázka je typ pamäte by som mal dostať buď one.I poznať menšie Cl a načasovanie sú rýchlejšie moduly ale nie sú istí, či som mala ísť s DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 ks 5300.Just chcieť niečo, čo bude s 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I dont think to bude veľká časť rozdielu o ram samozrejme 800 je rýchlejší, ale v cpu by mohlo byť, že aj nedostatky by tiež ísť o asus, ale moje osobné voľba by bola jedna z gigabyte p35 chipsetu
| |||
| |||
| Ak jdu s Gigabyte dosku budem musieť nájsť jeden s palubný vid pretože nechcem pridať špecializované card.I tiež mysleli, že Intel E 5200 by práce za to, čo potrebujem? |
|
| |||
| |||
| Malo by fungovať dobre, ale chcete zachovať pomer asi 1:1 s FSB procesora a ram rýchlosť a 667 by sa v priebehu 1:1, i tak, že môžu byť úzkej |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo? To vôbec nie je pravda. Ale môžete tiež získať DDR800 - je to asi rovnaké ceny vo väčšine miest.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teď jsem opravdu zmatená! Myslel som, že som čítal, že Intel E 5200 Core 2 Duo s FSB rýchlosť 800. a ja budem môcť používať (2x1GB) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I bude systém Windows XP 32 bit OS, ktorá bude obmedzovať ram na 3.5GB keď odejdu, že veľa. |
|
| |||
| |||
| Je 12.5x znásobeného na E5200, je to naozaj nízke FSB, a to aj keď ste bol spustený naozaj high-end čip ako E8400 s nízkou a vysokou znásobeného FSB, nebol by žiadny "nedostatky" prítomný, pretože nič dotkne 400MHz bez přetaktování týchto dňoch. V DDR 667s poběží na 333MHz, že E5200 na 200MHz, takže aj keď ste si, že by nemal byť problém. Nerobte si starosti, stiahnite si 800S, či sú dobré ceny, ale nebojte sa príliš v oboch smeroch.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc na ram.Would vás náhodou vedieť nič o kvalite sa ASRock G43Twins HD MOBO? |
|
| |||
| |||
| Nie je konkrétne, ale ASRock sklon k docela slušné veci. Ak vy budete super super rozpočtu však väčšinu času môžete dostať P35 alebo P43 palube docela lacné.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Vidím to má P43 čipu palube vid čo je to, čo som hľadal a asi $ 80.00. |