![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тежак за одлуче на матичној плочи која се користи за мој дом изградњу које неће бити коришћен за оверцлоцкед или гамес.И имати Интел Е5200 ЦПУ и неодлуццних на Асус П5КПЛ-ЦМ или Фоксцонн Г31МВ-К су оба рећи 800 ФСБ и моје питање је друге врсте меморије бих требао добити за било оне.И знати мање чл и време су брже модуле, али не сигуран ако сам требао ићи са ДДР2 800 ПЦ2 6400 ДДР2 667 пц 5300.Јуст желите нешто што ће радити са 1,8 волтс.Тханкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја донт мислити то воља направити велик део разлика о овна наравно 800 је брже, али ЦПУ боттленецкинг могао бих га и иди за Асус али мој лични избор би био један од гигабајт п35 цхипсетс
| |||
| |||
| Ако одем са гигабајт матична плоча ћу морати за наћи један са онбоард вид јер не желим да додате придијељени цард.И такође мислио Интел Е 5200 ће радити за оно што ми треба? |
|
| |||
| |||
| то би требало да раде у реду, али желите одржавати о омјеру 1:1 са ЦПУ ФСБ и РАМ-а брзина и преко 667 би било 1:1 па је чак и да је мај бити боттленецкед |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта? То уопште није истина. Али можда и добити ДДР800 - реч је о истој цени у већини места.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Сад сам стварно збуњена! Мислио сам прочитао да је 5200 Е Интел Цоре 2 Дуо ФСБ има брзину од 800. и ја би се могли користити (2кс1Гб) ДДР2 800 (ПЦ2 6400) модулес.И ће користити Уиндоус КСП 32 битни ОС који ће ограничити овна на 3.5Гб ако идем толико. |
|
| |||
| |||
| Има је множилац 12.5кс на Е5200, то је стварно низак ФСБ, чак и ако су стварно покретање високе крају цхип попут Е8400 са ниском и високом множилац ФСБ, не би било "боттленецкинг" присутна јер ништа не додирује 400 без оверцлоцк ових дана. Тхе ДДР 667с ће се изводити на 333мхз је Е5200 на 200мхз, па чак и ако није да не би имао проблема. Не брини о томе, зграби је 800с да ли су то добра цена, али не брините превише ни начин.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Хвала за помоћ на рам.Уоулд вам се десити да знају ништа о квалитету је АсРоцк Г43Туинс ХД МоБо? |
|
| |||
| |||
| Нису посебно, али АСРОЦК тендира да прилично пристојне ствари. Осим ако идете супер супер буџет ипак, већину времена можете добити П35 или П43 плоче прилично јефтини.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Видим има п43 чип са онбоард вид који је оно што сам ја у потрази за око и за $ 80.00. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Желе изградити Дуал-Цоре систем са 2 Пхеном 2 Кс4 955 Н Остало Које М ОДБОР | кеитхдцхилд | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 11. Окт 2009 05:53 |
| Изградити нови систем - Не приказујемо на Поуер Он | СоцкоМр | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 3 март 2009 18:44 |
| Нема сигнала Монитор - Неу Буилд Сыстем | наемаир | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 22 фебруар 2009 20:05 |
| Сыстем Спец - Је ли то Градити добро? | Катана | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 14 фебруар 2009 15:40 |
| Требате Адиве градити на том систему | ЈонниБраво | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 6 фебруар 2008 10:40 |
| Тхреад Тоолс | |
| |