![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я намагаюся вирішити, на якій материнська плата для використання мій дім збудувати, який не буде розігнаний або використовуватися для games.I мають процесор Intel E5200 і нерішучості на Asus P5KPL-CM або Foxconn G31MV-K вони обоє говорять, ФСБ і 800 Мій інше питання полягає в типі пам'яті, я повинен отримати або one.I знаю менш Cl і швидше таймінги модулів, але не впевнений, що я повинен йти з пам'яттю DDR2 800 PC2 6400 DDR2 667 шт 5300.Just хочете щось буде працювати з 1,8 volts.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I Dont думаю, що це зробить більша частина різниці про RAM, звичайно ж, 800 швидше, а процесор може бути вузькі місця на цьому я б також піти на ASUS, але мій особистий вибір був би одним із Gigabyte P35 чіпсет
| |||
| |||
| Якщо я йду з материнською платою Gigabyte мені потрібно буде знайти один вид з бортовою оскільки я не хочу, щоб додати спеціальний card.I також вважає, Intel E 5200 буде працювати на те, що я потрібна? |
|
| |||
| |||
| вона повинна працювати нормально, але ви хочете зберегти про співвідношенні 1:1 з частотою системної шини процесора і пам'яті та швидкість 667 буде більше 1:1 так що навіть, що може бути bottlenecked |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що? Це не відповідає істині. Але ви можете також отримати DDR800 - мова йде про ту ж ціною в більшості місць.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Тепер я дійсно плутати! Я думала, що я читав, що E 5200 Intel Core 2 Duo має швидкість FSB 800. і я хотів би мати можливість використовувати (2x1GB) DDR2 800 (PC2 6400) modules.I будуть використовувати Windows XP 32-розрядна ОС, яка буде обмежувати до 3,5 Гб ОЗУ якщо я піду, що багато чого. |
|
| |||
| |||
| Існує 12.5X множник E5200, це дійсно низьким ФСБ, навіть якщо Ви йшли дуже високий чіп, як E8400 з множником низької і високої FSB, не буде "вузькі місця" присутній тому, що нічого не торкнеться 400mhz без розгону в ці дні. DDR 667s буде працювати на 333MHz, E5200 частотою 200 МГц, так що навіть якщо ви зробили що не було б проблем. Не турбуйтеся про це, схопити 800S, якщо вони за гарною ціною, але не занадто перейматися в будь-якому випадку.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Дякуємо за допомогу на ram.Would ти не знаєш нічого про якість AsRock G43Twins HD MoBo? |
|
| |||
| |||
| Чи не спеціально, але ASROCK прагне робити дуже гідні речі. Якщо ви збираєтеся SUPER SUPER бюджет хоча більшу частину часу ви можете отримати P35 або P43 борту досить дешево.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я бачу, вона має P43 чіп з бортовим вигляд яких є те, що я шукав, і приблизно за $ 80,00. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Хочете побудувати Dual Core System 2 з 2 Phenom X4 N 955 Детальніше Що M-BOARD | keithdchild | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 11 жовтня 2009 05:53 |
| Нова система побудувати - не відображати на Power On | SockoMr | Графічні карти & Монітори | 5 | 3 березня 2009 18:44 |
| Монітор No Signal - Нова система збирання | naemair | Генеральний обладнання чат | 2 | 22 лютого 2009 20:05 |
| Система Spec - Хіба це побудувати гарне? | Катана | Генеральний обладнання чат | 6 | 14 лютого 2009 15:40 |
| Необхідність Adive на цю систему побудувати | JonniBravo | Генеральний обладнання чат | 4 | 6 лютого 2008 10:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |