![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Току-що отиде и купи 8GB на GeIL Черен Дракон RAM за новия ми компютър, забелязах, че работи на 5-5-5-15. Въпроси и добър мой приятел, който каза фрасвам му на BIOS до 4-4-4-12 и тя ще изпълнява много по-добре.
То вероятно няма, но това ще се повреди или съкрати живота на нищо? Наздраве, Razer. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако тя дори работи по това, запасите се 5-5-5-15, единственият начин то да бъде възможно да ги управляват по-строги времето е да underclock тях, което е наистина безсмислено
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Страхотно, аз съм добър в оставя нещата сами.
Ако аз го докосна или не, ще успеят да го: P |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам 4GB на този овен и. Просто го остави на 5 5 5 15, ако искате да overclock и все пак, опитайте се да използвате линка режим в BIOS за процесора и овен, ако имате това, но аз забелязах, както и понякога това овен doesn't искал да се overclocked изобщо.
Проверихте ли в волта още? Когато за първи път го инсталирали, BIOS да го настроите да 1.9v, но за тази timming I-късно от cpuz установи, че тя трябва да бъде най-1.8v Имам мините на 1.8v сега цялото време и работи чудесно. Може би просто изпускайте волта на това, ако можете, различна от тази, ние havnt купили най-добрата овен там да правя такива неща: ( Моята система: Фред
|
|
|
|||
|
|||
|
Ами аз арго промяна на напрежение, тъй като аз не разполагате с RAM банкомат. Магазинът е той за "изследване", така че те могат да ми изпратите 8 участия на RAM, която работи!
Аз съм просто ще го оставите бъде. Жалко е само 4,8 на Windows Опитът Индекс но всичко останало е над 5,6, което аз съм щастлив и за:-D Никога не променяте RAM напрежение или с клиенти ", защото тя ще се бум на мен, има проклятие, която казва така. Аз overclocked моите братя CPU от 10MHz и тя не работи, докато не го заменя haha. |
|
|
|||
|
|||
|
Фондова е между 1,9-2.5v, тя трябва да се съхранява при 1.9v и само повече, ако нестабилност случва или ако overclocking
@Ozzie82 Вие сте щастливец можете да ги изпълните по онова