![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem pryč a koupil 8GB z GEIL Black Dragon RAM pro můj nový PC, všimli, že běží na 5-5-5-15. Vyžádán dobrý kamarád, který řekl, že rána na BIOS na 4-4-4-12 a to budete provádět mnohem mnohem lepší. Pravděpodobně se ale bude tato škoda nebo zkrátit životnost něco? Nazdraví, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jej ještě běží na to, že populace je 5-5-5-15, jediný způsob, jak by mělo být možné spustit na ně přísnější načasování je underclock nich, která je opravdu zbytečné
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Awesome, jsem dobrý v opuštění věci sám. Pokud si sáhnout, nebo ne, uvidíme podaří zlomit to: P |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám 4 GB RAM a této. Jen jsem ji na 5 5 5 15, a pokud chcete přetaktovávat tak jako tak, zkuste použít tento odkaz režimu v BIOSu na procesoru a paměti, pokud jste se, že jsem si všiml, ale stejně se někdy tento ram doesnt chtěla být overclocked vůbec.
Ptal jste se ve voltech ještě? Když jsem poprvé nainstalována ji bios nastavit na 1.9v ale, že i timming později zjistil, ze cpuz, že by měl být na 1.8v jsem dolů na 1.8v hned po celou dobu a běží skvěle. tak možná jen kapka v voltů na které můžete-li, jiné než to, že jsme koupili havnt nejlepší ram tam dělat takové věci: ( Můj systém: Fred
|
|
| |||
| |||
| No I cant změn napětí, protože nemám RAM atm. Obchod je to pro "testování", aby mohli poslat mi 8 koncertů paměti, že funguje! I'm just opustí ji. Hanba je to pouze 4,8 na Windows Zkušenosti Obsah, ale vše ostatní je nad 5.6, které jsem stejně nadšený:-D Nikdy změnit napětí RAM nebo načasování, protože půjde boom na mne, prokletí, které se říká. I moji bratři overclocked CPU do 10MHz a nefungoval, dokud jsem ji nahrazuje haha. |
|
| |||
| |||
| Populace se pohybuje mezi 1,9-2.5v, měla by být udržována při 1.9v, a pouze pokud je nestabilita, nebo pokud dojde k přetaktování @Ozzie82 Máte štěstí, můžete spustit na nich, že
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |