menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Časování RAM - 8GB z GEIL Black Dragon RAM - 5-5-5-15 a 4-4-4-12

Reply

Thread Nástroje
Old 15. května 2009, 14:52
Člen Skupina

Jsem pryč a koupil 8GB z GEIL Black Dragon RAM pro můj nový PC, všimli, že běží na 5-5-5-15. Vyžádán dobrý kamarád, který řekl, že rána na BIOS na 4-4-4-12 a to budete provádět mnohem mnohem lepší.

Pravděpodobně se ale bude tato škoda nebo zkrátit životnost něco?

Nazdraví, Razer.
Old 15. května 2009, 19:27
Moderátor skupiny

Pokud jej ještě běží na to, že populace je 5-5-5-15, jediný způsob, jak by mělo být možné spustit na ně přísnější načasování je underclock nich, která je opravdu zbytečné

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 16. května 2009, 12:53
Člen Skupina

Awesome, jsem dobrý v opuštění věci sám.

Pokud si sáhnout, nebo ne, uvidíme podaří zlomit to: P
Old 16. května 2009, 13:35
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Razer View Post
Awesome, jsem dobrý v opuštění věci sám.
Old 17. května 2009, 04:03
Dárce Skupina

Mám 4 GB RAM a této. Jen jsem ji na 5 5 5 15, a pokud chcete přetaktovávat tak jako tak, zkuste použít tento odkaz režimu v BIOSu na procesoru a paměti, pokud jste se, že jsem si všiml, ale stejně se někdy tento ram doesnt chtěla být overclocked vůbec.

Ptal jste se ve voltech ještě? Když jsem poprvé nainstalována ji bios nastavit na 1.9v ale, že i timming později zjistil, ze cpuz, že by měl být na 1.8v jsem dolů na 1.8v hned po celou dobu a běží skvěle. tak možná jen kapka v voltů na které můžete-li, jiné než to, že jsme koupili havnt nejlepší ram tam dělat takové věci: (

Můj systém: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Základní deska:
Asus P5B Premium Vista Edition
Paměť RAM:
4 GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Grafické karty (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Zvuková karta:
Brzy:)
Pevný disk (y):
WD 250 GB 16 MB.
Optická mechanika (s):
LG DVD-RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Chlazení:
Xigmatek Dark jezdec
Síť / Internet:
3,6 Mb / s ADSL
Monitor (s):
Targa 19 'TFT širokoúhlý 16:9
Operační systém (y):
XP64Bit
Old 17. května 2009, 04:06
Člen Skupina

No I cant změn napětí, protože nemám RAM atm. Obchod je to pro "testování", aby mohli poslat mi 8 koncertů paměti, že funguje!

I'm just opustí ji. Hanba je to pouze 4,8 na Windows Zkušenosti Obsah, ale vše ostatní je nad 5.6, které jsem stejně nadšený:-D

Nikdy změnit napětí RAM nebo načasování, protože půjde boom na mne, prokletí, které se říká. I moji bratři overclocked CPU do 10MHz a nefungoval, dokud jsem ji nahrazuje haha.
Old 17. května 2009, 05:32
Moderátor skupiny

Populace se pohybuje mezi 1,9-2.5v, měla by být udržována při 1.9v, a pouze pokud je nestabilita, nebo pokud dojde k přetaktování
@Ozzie82 Máte štěstí, můžete spustit na nich, že

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.