![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Μόλις πήγε και αγόρασε των 8GB RAM GeIL Black Dragon για το νέο μου PC, πρόσεξα να τρέχει σε 5-5-5-15. Ζητούνται ένα καλό φίλο μου που είπαν παλαβό αυτό για το BIOS να 4-4-4-12 και θα εκτελεί πολύ πολύ καλύτερη.
Πολύ πιθανόν να είναι έτσι, αλλά αυτό θα ζημία ή να συντομεύσει τη διάρκεια ζωής του τίποτα; Cheers, Razer. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αν έστω και τρέχει στο ότι, είναι stock 5-5-5-15, ο μόνος τρόπος που θα πρέπει να είναι δυνατή η διαχείρισή τους σε αυστηρότερο χρονοδιάγραμμα είναι να underclock αυτά που πραγματικά είναι άχρηστη
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
|
|||
|
|||
|
Awesome, είμαι καλός στο να αφήνει τα πράγματα και μόνο.
Αν μου την αφή ή δεν είναι, εγώ θα καταφέρει να το σπάσει: P |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Έχω 4GB RAM και του παρόντος. Απλώς άφησε σε 5 5 5 15, αν και θέλουν να overclock Tελoσπάvτωv, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο mode στο BIOS για cpu και ram, ότι σε περίπτωση που έχετε, αλλά είδα και μερικές φορές αυτό το κριάρι doesn't ήθελε να είναι overclocked σε όλα.
Έχετε ελέγξει το βολτ ακόμα; όταν εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά ότι, βιογραφικά που να 1.9v αλλά για το timming i αργότερα έμαθε από cpuz ότι θα πρέπει να είναι σε 1.8v έχω νάρκες για 1.8v τώρα όλη την ώρα και θα διαρκέσει μεγάλο. έτσι ίσως μόνο σταγόνα βολτ με το ότι, αν μπορείτε, εκτός από αυτό, εμείς havnt αγόρασε η καλύτερη ζευγαρώσει εκεί έξω να κάνει τέτοια πράγματα: ( Το σύστημά μου: Fred
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν εγώ την επίκλιση αλλαγή τάσης δεδομένου ότι δεν έχω τη μνήμη RAM atm. Το κατάστημα έχει για «δοκιμές», ώστε να μπορούν να μου στείλει 8 συναυλίες της μνήμης RAM που λειτουργεί!
Είμαι απλά θα το αφήσω να είναι. Ντροπή είναι μόνο 4,8 για Windows εμπειρία Index, αλλά όλα τα άλλα είναι πάνω από 5.6 το οποίο είμαι πολύ ευτυχής για:-D Μην αλλάξετε τη μνήμη RAM τάσης ή χρονοδιαγράμματα, διότι θα πάει βραχίονα για μένα, έχουν μια κατάρα που λέει. I overclocked CPU μου αδέρφια από 10MHz και δεν είχα δουλειά μέχρι αντικατέστησε haha. |
|
|
|||
|
|||
|
Χρηματιστήριο είναι μεταξύ 1,9-2.5v, θα πρέπει να διατηρούνται σε 1.9v και περισσότερο μόνο αν παρουσιάζεται αστάθεια ή αν overclocking
@Ozzie82 Είστε τυχεροί που μπορείτε να εκτελέσετε σε αυτούς που
Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |