![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam jednostavno otišao i kupio 8Gb of GeIL Black Dragon RAM za moje novo računalo, primijetila je prometuje na 5-5-5-15. Upitan dobar moj prijatelj koji je rekao udariti na 4-4-4-12 BIOS-u i to ćemo obaviti puno puno bolje. To će vjerojatno, ali će ova oštećenja ili skratiti život za ništa? Klicati, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je čak i na taj runs, zalihe 5-5-5-15, jedini način da bi trebalo biti moguće pokrenuti na njima tighter Vrijeme je da ih underclock što je stvarno besmisleno
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Awesome, ja sam dobar u stvari ostavlja na miru. Ako sam se dodiruju ili ne, ja ću ga voditi na pauzu: P |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam 4GB RAM-a i ove. Upravo sam ga na lijevoj 5 5 5 15, ako želite u overclock anyways, probati koristeći link mod u BIOS za CPU i RAM-a, ako imate što, ali sam primijetio, ali ponekad se ovaj ram žele biti overclocked at all.
Jeste li provjerili u volts yet? kad sam prvi put instalira ga, stavi ga u BIOS-1.9v, ali za to timming sam kasnije saznala od cpuz koja je trebala biti na 1.8v sam mina na 1.8v sada sve vrijeme i traje odlično. pa možda samo kap volts to da, ako mogu, osim toga, mi havnt kupio najbolji ovan vani raditi takve stvari: ( My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Well I cant promijeniti naponu od Nemam RAM bankomata. Trgovine ima za "testing", kako bi mogli poslati mi 8 nastupe RAM-a koji radi! Im 'pravedan idući u biti ga ostaviti. Šteta je samo 4,8 na Windows Experience Index ali sve što je iznad 5,6 što sam i sretna o:-D Nikad mijenjala RAM naponi ili vrijeme jer će ići bum na mene, neka kletva koja kaže tako. Ja overclocked moja braća po CPU 10MHz i to se ne radi dok sam ga zamijenio haha. |
|
| |||
| |||
| Stock iznosi između 1,9-2.5v, to bi trebao biti je zadržao na 1.9v i samo ako se javlja nestabilnost ili ako overclocking @Ozzie82 Nalazite se posreći možete pokrenuti ih u tom
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je Dragon Build It's All pukotinama Gore biti? | zator | General Hardware Chat | 1 | 14. veljača 2009 15:47 |
| Vrijeme pitanja | icu222much | CPU, Matične ploče i RAM | 10 | 20. prosinac 2008 11:36 |
| Dragon NaturallySpeaking9 (Zamjena) | pest79456 | Općenito Software Chat | 3 | 17. studeni 2008 17:48 |
| Geil Black Dragon memorija | fALUKA | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 14 siječanj 2008 02:35 |
| Trebate lijepa vremena / raspoređivanje program | andrewanimation | Općenito Software Chat | 4 | 23. listopad 2007 14:37 |
| Thread Tools | |
| |