![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most ment és megvette a 8gb Geil Black Dragon RAM az új PC, észrevette, hogy fut a 5-5-5-15. Arra a kérdésre egy jó barátom, aki azt mondta, hogy a elnadrágol BIOS 4-4-4-12 és azt fogod végezni sokkal sokkal jobb. Valószínűleg lesz, de ez a sérülés vagy rövidítéséről élettartama valamit? Cheers, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha még fut az, hogy állomány 5-5-5-15, az csak úgy lehetséges, meg kell futtatni őket a szorosabb időzítés, hogy azokat underclock ami tényleg értelmetlen
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Félelmetes, én jó dolgokat, így egyedül. Ha megérintem, akár nem, én sikerült eltörnie: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van ennek a 4GB RAM és. Én csak hagytam, 5 5 5 15, és ha akarsz overclock Egyébként, próbálja ki a link módban a BIOS-ban a processzor és a memória, ha van, de észrevettem, és ez néha ram doesnt mint az overclocked egyáltalán.
Van ellenőrizték a volt még? Amikor először telepíteni, a BIOS-t állítsd be 1.9V, de az adott timming Később kiderült, hogy a cpuz kell 1.8V van a bányák 1.8V most minden idejét és fut ki. így talán csak csepp az volt, hogy ha lehet, más, mint hogy mi a legjobb havnt vásárolt ram ott, hogy ilyen dolgok: ( My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| No, I cant változás a feszültség, mióta nincs meg a RAM atm. Az üzlet ez a "tesztelés", hogy el tudják küldeni nekem 8 koncertek RAM, ami működik! Én csak elhagyja azt. Kár, hogy csak 4,8 Windows Experience Index, de minden mást is, amely felett 5,6 Én is örül:-D Soha nem változik a feszültség, vagy a RAM időzítéseket mert megyek vitorlakeresztrúd nekem van egy átok, hogy ezt mondja. Én testvéreim overclocked CPU által 10MHz, és nem működik, amíg nem volt helyébe haha. |
|
| |||
| |||
| Állomány között 1,9-2.5V, meg kell tartani, és csak 1.9V instabilitás lép fel, ha több, vagy ha overclocking @Ozzie82 Ön szerencsés futtathatja őket, hogy
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |