![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
ביצעתי רק הלכו ו קנה 8Gb של GeIL דרקון שחור זיכרון RAM של המחשב החדש שלי, שמתי לב שהיא מפעילה ב 5-5-5-15. שאל חבר טוב שלי, מי אמר את זה מהלומה על ה-BIOS כדי 4-4-4-12 וזה יהיה לבצע הרבה הרבה יותר טוב.
אבל זה כנראה יהיה זה יהיה נזק או לקצר את החיים span של דבר? Cheers, Razer. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אפילו אם הוא פועל באותה, המניה היא 5-5-5-15, הדרך היחידה היא צריכה להיות אפשרות להריץ אותם הדוק יותר תזמון היא underclock להם שהוא באמת חסר תכלית
|
|
|
|||
|
|||
|
מדהים, אני טוב לצאת דברים לבד.
אם אני נוגע או לא, אני יהיה לנהל לשבור אותו: P |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
יש לי 4GB של ראם ו. אני פשוט השארתי את זה בבית 5 5 5 15, אם U רוצה overclock בכל מקרה, נסה להשתמש במצב קישור ב-BIOS של CPU ו Ram, אם יש לך את זה, אבל הבחנתי גם doesn't ראם לפעמים זה כמו להיות overclocked בכלל.
האם בדקו את volts עדיין? כשאני הראשונה בה מותקן, ה-BIOS להגדיר אותו 1.9v אבל בשביל זה אני timming לאחר מכן החוצה מ cpuz נמצא כי הוא אמור להיות בבית 1.8v יש לי מוקשים על 1.8v עכשיו כל הזמן והוא פועל נהדר. אז אולי פשוט volts כדי להחזיר את זה אם אתה יכול, חוץ מזה, אנחנו havnt קנה את הטוב ביותר רם שם כדי לעשות דברים כאלה: ( המערכת שלי: פרד
|
|
|
|||
|
|||
|
ובכן אני התחסדות לשנות את voltages מאז אין לי זיכרון RAM ATM. בחנות יש את זה "בדיקה" כדי שיוכלו לשלוח לי 8 gigs RAM של שפועל!
אני פשוט אעזוב אותו להיות. חבל שזה רק 4.8 ב-Windows Experience Index, אבל כל דבר אחר הוא מעל 5.6, אשר אני שמח גם על:-D לעולם לא לשנות את voltages או זיכרון RAM timings מכיוון שהוא ילך לי בום, יש קללה שאומר זאת. אני overclocked CPU על ידי האחים שלי 10MHz והיא לא היתה לי עבודה עד שזה יחליף haha. |
|
|
|||
|
|||
|
המניה היא בין 1.9-2.5v, הוא אמור להישמר ב 1.9v ורק אם יציבות יותר או אם מתרחשת overclocking
@Ozzie82 אתה בר מזל שאתה יכול להריץ אותם באותה