![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik atvyko ir nusipirko 8GB GEIL Black Dragon RAM savo naują PC, pastebėjau, jis veikia ne 5-5-5-15. Paklaustas geras draugas mano, kuris pasakė kulti ją BIOS 4-4-4-12 ir jis bus atlikti daug daug geriau. Tai tikriausiai bus, bet bus ši žala arba sutrumpinti gyvenimo trukmę nieko? Cheers, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jis dar veikia tuo, kad ištekliai yra 5-5-5-15, vienintelis būdas ją turėtų būti galima paleisti juos griežtesnius terminus yra underclock jų yra beprasmiška tikrai
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Awesome, I'm good at paliekant daikto. Jei aš jį paliesti, ar ne, aš sugebėjo nutraukti ji: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu 4GB RAM ir tai. Aš ką tik paliko jį 5 5 5 15, if u wanna overclock Anyways, pabandykite naudoti nuorodą režimas dėl CPU ir RAM BIOS, jei jums tai, bet aš pastebėjau, taip pat kartais ši RAM doesnt norėtų būti Overclocked at all.
Ar patikrinote voltų dar? Kai aš pirmą kartą įdiegtas, BIOS nustatyti, kad jis 1.9V, bet kad timming aš vėliau sužinojau iš cpuz, kad jis turėtų būti ne 1.8V turiu minos ant 1.8V dabar visą laiką ir veikia puikiai. tai gal tik lašas voltų to, jei galite, išskyrus tuos atvejus, mes havnt įsigijo geriausias avinas ten daryti tokius dalykus: ( Mano sistema: Fred
|
|
| |||
| |||
| Well I cant keisti įtampa, nes aš neturiu RAM atm. Parduotuvėje jį "bandymai", todėl jie gali siųsti man 8 koncertai RAM, kad veikia! Aš tik ketina palikti jį. Shame tai Windows Experience Index o visa kita yra virš 5,6 kurios aš ir mielai apie: tik 4,8-D Niekada RAM įtampa arba laikus, nes ji pereiti strėlės į mane, kad prakeikimas, kad taip sako. Aš Overclocked mano broliai CPU iki 10MHz ir ji neveikia, kol aš jį pakeisti haha. |
|
| |||
| |||
| Ištekliai yra tarp 1.9-2.5V, ji turėtų būti laikoma ne tik 1.9V ir daugiau, jei atsiranda nestabilumas arba jei įsijungimas @Ozzie82 Jums pasisekė, galite paleisti jas, kad
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |