mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

RAM laiks - 8GB Geil Black Dragon RAM - 5-5-5-15 vai 4-4-4-12

Reply

Thread Tools
Old Maijs 15, 2009, 14:52
Loceklis

Esmu tikko aizgāja un nopirka 8GB Geil Black Dragon RAM manu jauno PC, pamanīju tas sākas pie 5-5-5-15. Asked labs draugs mans, kurš teica dauzīt to BIOS uz 4-4-4-12, un tā būs jāveic daudz daudz labāk.

Tas, iespējams, būs taču šo kaitējumu vai saīsināt mūža ilgumu par kaut ko?

Cheers, Razer.
Old Maijs 15, 2009, 19:27
Moderator Group

Ja tas vēl darbojas tajā, krājuma 5-5-5-15, vienīgais veids, kā būtu iespējams darbināt tos stingrāka laiks ir underclock tos, kas ir jēgas tiešām

Mana sistēma: Daži citi lover!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volti)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Graphics Card (s):
X1950 Pro
Sound Card:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Dzesēšana:
Big Typhoon VX
Tīkla / Internets:
Koris / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "WIDESCREEN 1680 × 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old Maijs 16, 2009, 12:53
Loceklis

Awesome, es esmu labi atstājot lietas vien.

Ja man pieskarties vai nē, es jums izdodas lauzt: P
Old Maijs 16, 2009, 13:35
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Razer View Post
Awesome, es esmu labi atstājot lietas vien.
Old Maijs 17, 2009, 04:03
Donors Group

Man ir 4gb šo aunu un. Es tikko atstāja 5 5 5 15, ja u wanna OVERCLOCK anyways, pamēģiniet izmantot saiti režīmā par CPU un RAM BIOS, ja jums ir, bet es pamanīju, kā arī reizēm tas RAM doesn't vēlētos būt overclocked vispār.

Vai jūs pārbaudīt volti yet? kad es pirmo reizi uzstādīta tā, bios, kas to 1.9V, bet ka timming es vēlāk uzzināju no cpuz, ka vajadzētu būt 1.8V man ir raktuves ar 1.8V tagad visu laiku un darbojas lieliski. tā varbūt vienkārši atstājiet volti ir, ka, ja varat, izņemot, mēs havnt nopirka labāko ram, kas tur darīt šādas lietas: (

Mana sistēma: Fred

Processor (s):
Q6600 G0@2.5GHz 1.088v
Motherboard:
Asus P5B Premium Vista Edition
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB Corsair XMS2 DDR2 @ 280MHz
Graphics Card (s):
Nvidia Gainward GTX260 GoldenSample
Sound Card:
Drīz:)
Hard Drive (s):
WD 250 GB 16MB
Optical Drive (s):
LG DVD RW SATA
Case / PSU:
CM Elite/OCZ780MXS
Dzesēšana:
Xigmatek Dark Knight
Tīkla / Internets:
3,6 MB / sek ADSL
Monitor (s):
Targa 19 "TFT Widescreen 16:9
Operating System (s):
XP64Bit
Old Maijs 17, 2009, 04:06
Loceklis

Nu nevaru mainīt spriegumu, jo man nav RAM atm. Veikals ir to "pārbaude", lai viņi varētu nosūtīt man 8 gigs RAM, kas strādā!

Es esmu tikai gatavojas atstāt to be. Kauns tas ir tikai 4,8 uz Windows Experience Index bet viss pārējais ir virs 5,6, ko es esmu arī priecīgs par:-D

Nekad nemainās RAM spriegumu, vai secību, jo tā iet boom par mani, ir lāsts, kas saka so. Es overclocked brāļi CPU pa 10MHz un tā nestrādāja, līdz man bija tas aizstāja haha.
Old Maijs 17, 2009, 05:32
Moderator Group

Krājums ir starp 1,9 2.5V, jāpatur pie 1.9V un tikai vairāk, ja nestabilitāte ir noticis, vai, ja overclocking
@Ozzie82 Jūs esat laimīgs, jūs varat tos, kas

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.