![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Esmu tikko aizgāja un nopirka 8GB Geil Black Dragon RAM manu jauno PC, pamanīju tas sākas pie 5-5-5-15. Asked labs draugs mans, kurš teica dauzīt to BIOS uz 4-4-4-12, un tā būs jāveic daudz daudz labāk. Tas, iespējams, būs taču šo kaitējumu vai saīsināt mūža ilgumu par kaut ko? Cheers, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas vēl darbojas tajā, krājuma 5-5-5-15, vienīgais veids, kā būtu iespējams darbināt tos stingrāka laiks ir underclock tos, kas ir jēgas tiešām
|
| |||
| |||
| Awesome, es esmu labi atstājot lietas vien. Ja man pieskarties vai nē, es jums izdodas lauzt: P |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir 4gb šo aunu un. Es tikko atstāja 5 5 5 15, ja u wanna OVERCLOCK anyways, pamēģiniet izmantot saiti režīmā par CPU un RAM BIOS, ja jums ir, bet es pamanīju, kā arī reizēm tas RAM doesn't vēlētos būt overclocked vispār.
Vai jūs pārbaudīt volti yet? kad es pirmo reizi uzstādīta tā, bios, kas to 1.9V, bet ka timming es vēlāk uzzināju no cpuz, ka vajadzētu būt 1.8V man ir raktuves ar 1.8V tagad visu laiku un darbojas lieliski. tā varbūt vienkārši atstājiet volti ir, ka, ja varat, izņemot, mēs havnt nopirka labāko ram, kas tur darīt šādas lietas: ( Mana sistēma: Fred
|
|
| |||
| |||
| Nu nevaru mainīt spriegumu, jo man nav RAM atm. Veikals ir to "pārbaude", lai viņi varētu nosūtīt man 8 gigs RAM, kas strādā! Es esmu tikai gatavojas atstāt to be. Kauns tas ir tikai 4,8 uz Windows Experience Index bet viss pārējais ir virs 5,6, ko es esmu arī priecīgs par:-D Nekad nemainās RAM spriegumu, vai secību, jo tā iet boom par mani, ir lāsts, kas saka so. Es overclocked brāļi CPU pa 10MHz un tā nestrādāja, līdz man bija tas aizstāja haha. |
|
| |||
| |||
| Krājums ir starp 1,9 2.5V, jāpatur pie 1.9V un tikai vairāk, ja nestabilitāte ir noticis, vai, ja overclocking @Ozzie82 Jūs esat laimīgs, jūs varat tos, kas
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |