![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I've just poszedł i kupił 8GB RAM GeIL Black Dragon dla mojego nowego komputera, zauważyłem, to działa na 5-5-5-15. Zadano mój dobry przyjaciel, który powiedział walnięcie go w BIOS 4-4-4-12 i będzie wykonywać znacznie znacznie lepiej. Prawdopodobnie będzie, ale będzie to uszkodzenie lub skrócić żywotność coś? Cheers, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nawet jest w tym, stanie się 5-5-5-15, jedynym sposobem, powinno być możliwe do uruchomienia na nich mocniej termin jest underclock, co jest naprawdę bezcelowe
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Awesome, I'm good at pozostawiając rzeczy samej. Jeśli dotknąć czy nie będę w stanie go złamać: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam tego 4GB pamięci RAM i. I tylko w lewo to w 5 5 5 15, jeśli u wanna overclockingu anyways, należy użyć linku w trybie BIOS dla procesora i pamięci RAM, jeśli masz, ale zauważyłem również czasami barana doesnt chcą być overclocked na wszystkich.
Czy sprawdził wolt jeszcze? Kiedy po raz pierwszy zainstalowano go bios ustawiony na 1.9v ale że timming i później dowiedziałem się od cpuz, że powinien on być na 1.8v mam kopalnie na 1.8v teraz cały czas i działa świetnie. może tak po prostu odrzucić wolt do tego, jeśli można, poza tym, havnt kupił najlepszych barana tam robić takie rzeczy: ( My System: Fred
|
|
| |||
| |||
| Well I cant zmiany napięcia, ponieważ nie mam RAM atm. Sklep ma to do "testowania", dzięki czemu mogą one wysyłać do mnie 8 gigabajtów pamięci RAM, że działa! I'm just going to go opuścić. Wstyd to tylko 4.8 w systemie Windows Experience Index, ale wszystko inne jest powyżej 5,6, które ja również jestem zadowolony:-D Nigdy nie zmieniać napięcie i taktowanie pamięci RAM, gdyż przyczyni się boom na mnie, mają klątwa mówi, że tak. I overclocked moich braci CPU 10MHz i przez to nie działać, dopóki miałem go zastąpić haha. |
|
| |||
| |||
| Magazyn jest między 1,9-2.5v, to powinna być utrzymana na 1.9v i tylko więcej, jeśli występuje niestabilność lub jeśli overclockingu @Ozzie82 Ty masz szczęście możesz uruchomić je w tym
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |