![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам једноставно отишао и купио 8Гб оф ГеИЛ Блацк Драгон РАМ за моје ново рачунар, примијетила је прометују на 5-5-5-15. Упитан добар мој пријатељ који је рекао да удари на 4-4-4-12 БИОС-у и то ћемо чинити пуно пуно боље. То ће вероватно, али ће ова оштећења или скратити живот за ништа? Клицање, Разер. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је чак и на тај рунс, залихе 5-5-5-15, једини начин да би требало бити могуће покренути на њима тигхтер Време је да их ундерцлоцк што је стварно бесмислено
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Ауесоме, ја сам добар у ствари оставља на миру. Ако сам се додирују или не, ја ћу га водити на паузу: П |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам 4ГБ РАМ-а и ове. Управо сам га на левој 5 5 5 15, ако желите у оверцлоцк аныуаыс, пробати помоћу линк мод у БИОС за ЦПУ и РАМ-а, ако имате шта, али сам приметио, али понекад се овај рам желе бити оверцлоцкед ат алл.
Јесте ли проверили у волтс ыет? кад сам први пут инсталира га, стави га у БИОС-1.9в, али за то тимминг сам касније сазнала од цпуз која је требала бити на 1.8в сам мина на 1.8в сада све време и траје одлично. па можда само кап волтс то да, ако могу, осим тога, ми хавнт купио најбољи ован вани да раде такве ствари: ( Мы Сыстем: Фред
|
|
| |||
| |||
| Уелл И цант променити напону од Немам РАМ банкомата. Трговине има за "тестинг", како би могли послати ми 8 наступе РАМ-а који ради! Им 'праведан идући да буде га оставити. Штета је само 4,8 на Уиндоус Експериенце Индекс али све што је изнад 5,6 што сам и сретна о:-Д Никад мијењала РАМ напон или време јер ће ићи бум на мене, нека клетва која каже тако. Ја оверцлоцкед моја браћа по ЦПУ 10МХз и то се не ради док сам га заменио хаха. |
|
| |||
| |||
| Стоцк износи између 1,9-2.5 в, то би требао бити је задржао на 1.9в и само ако се јавља нестабилност или ако Оверцлоцкинг @Оззие82 Налазите се посрећи можете покренути их у том
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Је Драгон Буилд Ит'с Алл пукотинама Горе бити? | затор | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 14 фебруар 2009 15:47 |
| Време питања | ицу222муцх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 10 | 20 децембар 2008 11:36 |
| Драгон НатураллыСпеакинг9 (Замена) | пест79456 | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 17 новембар 2008 17:48 |
| Геил Блацк Драгон меморија | фАЛУКА | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 14 јануар 2008 02:35 |
| Требате лијепа времена / распоређивање програм | андреуаниматион | Уопштено Софтуаре Цхат | 4 | 23 октобар 2007 14:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |