![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben sadece gittim ve yeni bir PC için 8GB GEIL Black Dragon RAM satın aldım, bu 5-5-5-15 at çalışır fark ettim. Benim kim BIOS üzerinde 4-4-4-12 onu vurmak ve çok çok daha iyi performans edeceğiz dedi iyi bir arkadaş Sorular. Muhtemelen ama bu zarar veya herhangi bir şey ve ömrü kısaltabilir mi? Cheers, Razer. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu bile onları çalışır, borsa 5-5-5-15 onu sıkı zamanlama onları çalıştırmak mümkün olmalıdır, tek yolu da çok anlamsız olduğunu underclock için
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Harika, ben şey yalnız bırakarak iyi yaşıyorum. Eğer veya değil dokunma, ben kırmaya idare edeceksiniz: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben bu 4GB RAM ve. Eğer U overclock zaten istediğiniz sadece 5 5 5 15, onu sol eğer o, ama i de bazen hiç overclocked olmak ister bu koç doesnt fark var işlemci ve bellek için BIOS'unda bağlantı modu kullanarak deneyin.
Henüz volt kontrol ettiniz mi? Ben ilk önce, BIOS 1.9v için ancak ayarlamak için timming daha sonra cpuz gelen bu 1.8v Ben 1.8v artık her zaman ve çalışan büyük mayın var olmak gerektiğini öğrendim kurduysaniz. Belki de sadece eğer, olabilir, bu başka bir volt bırak, en iyi koç var böyle şeyler yapmak için satın havnt ( Benim Sistemi: Fred
|
|
| |||
| |||
| Bende RAM ATM yok Evet gerilimleri değiştirmek cant. Bunu bana RAM 8 Gb'lik gönderebilirsiniz Dükkân test "için" bu olduğu için çalışıyor! Ben sadece bunu bırakmak olacak. Utanç sadece 4,8 Windows Deneyim Dizini ama herşey 5,6 olan iyi hakkında mutluyum üzerinde: on-D's Çünkü bana patlaması will go Asla RAM voltajlara veya timings değişiklik, çok yazan bir lanet var. Ben 10MHz ile kardeşlerim CPU overclocked kadar ben haha yerini bulduk did not work. |
|
| |||
| |||
| Eğer overclock Stok 1,9 arasındadır-2.5v, bu 1.9v ve yalnızca istikrarsızlık oluşursa da tutulmalıdır @Ozzie82 Siz onları çalıştırabilirsiniz şanslı olduğunu
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |