![]() |
|
| |||
| |||
| HP Pavilion zt3000 768MB RAM Windows XP Service Pack 3 profesional Γεια σου! I φαίνεται να έχουν σοβαρά προβλήματα μνήμης RAM. I χύνεται νερό για φορητό υπολογιστή μου πριν από λίγες ημέρες και, τέλος, όταν ο υπολογιστής ξεκινήσει να εργάζεται χθες το πρωί, είχα συναντήσει σε πολλά μπλε οθόνη μηνύματα λάθους. Μετά βλέπουμε πολλά από αυτά, προσπάθησα να εκτελέσετε επαναφορά του συστήματος και όταν το σύστημα προσπαθεί να αποκαταστήσει το σφάλμα μπλε οθόνη εμφανίστηκε και πάλι και τράκαρε το σύστημα αποκατάσταση. I δεν ήταν σε θέση να κάνουν μια ssytem αποκατασταθεί από τότε (όταν προσπαθώ να έχουν πρόσβαση στο σύστημα, όλα τα βλέπω είναι ένα κενό παράθυρο με επιλογές που δεν είναι ορατό από αυτόν). 'Ετρεξα το memtest86 + και βρέθηκαν αρκετά λάθη τόσο υποθέτω τη μνήμη πταίσμα, ωστόσο, θα μπορούσε να κάνει με κάποιες συμβουλές εμπειρογνωμόνων. Επίσης, υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Internet Explorer. Δεν θα start.every φορά που προσπαθείτε να κάνετε κλικ στην Ιρλανδία, ένα μήνυμα σε μια μικρή ανοίγει τα παράθυρα και κλείνει αυτόματα εκτός λειτουργίας. Τα μηνύματα λάθους που έχω λάβει είναι οι εξής: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: OX000000D1 (OX00000000, OX00000002, OX00000001, OXF78A481D) PFN_LIST_CORRUPT STOP: OX0000004E (OX00000002, Ox00020F113, OX0002FFCF, OX00000002) MEMORY_MANAGEMENT STOP: OX0000001A (OX00000780, OXC032EF1C, OX81C91F30, OX9960DCC4) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA STOP: OX00000050 (OXFFFFFFE8, OX00000000, OXBF86BA0C, OX00000000) Win32k.sys - Διεύθυνση BF86BAOC βάση σε BF800000, Datestamp 48ce513a Θα ήθελα πραγματικά τη βοήθειά σου! Ευχαριστώ πολύ, Τίνα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν Memtest λέει έχετε πρόβλημα υλικού έχετε κάποιο πρόβλημα υλικού - η λύση σε αυτό το σημείο είναι να αγοράσει κάποια νέα RAM.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι ένα ζήτημα υλικού. Η ηλεκτρική αντίσταση μεταξύ των κατασκευαστικών στοιχείων εντός της φορητό περίβλημα πρόκειται να καθοριστεί. Το νερό αυτό επηρεάζει και να επιτρέπει την τρέχουσα ροή σημερινή, όπου δεν είχε σχεδιαστεί να είναι. Το υλικό δεν μπορεί να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι ένα ανάλογο αποτέλεσμα με ένα ανθρώπινο συνεδρίαση σε μια ηλεκτρική καρέκλα και η πραγματοποίηση της μετάβασης σε αυτόν. Δεν το ανθρώπινο το laptop δεν αντιδρούν καλά.
Πρέπει να powered off, η μπαταρία αφαιρεθεί και ζεστό αέρα η οποία διοχετεύεται σε όλες τις επιφάνειες για μία-δύο μέρες, σε μια προσπάθεια να εξατμιστεί όλα τα ίχνη των ρύπων. Ακόμα και τότε δεν μπορεί να ανακάμψει και δεν είμαι σίγουρος ότι τα κατασκευαστικά στοιχεία τα οποία είναι πιθανό να είναι ικανός να διατηρήσει, αν προσπαθείτε να επιδιορθωθεί αυτό. Αν είστε τυχεροί το σκληρό δίσκο θα πρέπει να επηρεάζονται διαφορετικά θα πρέπει να εξαρτάται από το πιο πρόσφατο αντίγραφο ασφαλείας. Το σύστημά μου: Tim
|