![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HP Pavilion zt3000 768MB RAM Profesional Windows XP Service Pack 3 Salut! Nu par a fi cu grave probleme de RAM. Am turnat apă pe sistemul meu laptop cu câteva zile în urmă şi, în final, în cazul în care computerul a inceput sa lucreze ieri dimineata, a trebuit să întâmpinaţi mai multe mesaje de eroare ecran albastru. După ce a vedea mai multe dintre ele, am încercat pentru a efectua un sistem de restaurare şi atunci când sistemul a fost încercarea de a restaura, pe ecran albastru de eroare a apărut din nou şi a prăbuşit Restabilire sistem. Eu nu am fost capabili de a face un ssytem restaura de atunci (când încerc să accesez, vezi tot ce am este un gol fereastra cu opţiuni nu vizibil pe ea). Am fugit de memtest86 + şi a găsit, aşa că am mai multe erori de memorie şi asume vina, cu toate acestea, am putea face cu unele expert sfătui. De asemenea, există o problemă cu Internet Explorer. Acesta nu va start.every am timp să încercaţi să faceţi clic în IE, se deschide un mesaj într-un mic ferestre şi ea în mod automat shuts off. Mesajele de eroare am primit sunt după cum urmează: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: OX000000D1 (OX00000000, OX00000002, OX00000001, OXF78A481D) PFN_LIST_CORRUPT STOP: OX0000004E (OX00000002, Ox00020F113, OX0002FFCF, OX00000002) MEMORY_MANAGEMENT STOP: OX0000001A (OX00000780, OXC032EF1C, OX81C91F30, OX9960DCC4) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA STOP: OX00000050 (OXFFFFFFE8, OX00000000, OXBF86BA0C, OX00000000) Win32k.sys - Adresa BF86BAOC Baza de calcul de la BF800000, de dată 48ce513a Aş aprecia ajutorul dumneavoastră! Multumesc mult, Tina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă Memtest spune că aveţi o problemă hardware aveţi o problemă hardware - de soluţie în acest moment este de a merge cumpăra unele noi de RAM.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este o problemă hardware. De rezistenţa electrică între componentele în laptop Carcasa este menit să fie stabilită. Apă afectează acest lucru şi pentru a permite curent fluxul curent în cazul în care nu a fost conceput pentru a fi. Hardware-ul nu poate intelege de ce acest lucru se întâmplă. Este un efect similar la şedinţe un om într-o scaunul electric şi de aruncare a comuta de pe el. Nici omului, nici de laptop reacţionează bine.
Aceasta trebuie să fie alimentat off, bateria îndepărtat de aer cald şi cu sufletul la gură pe toate suprafeţele de o zi sau două, în încercarea de a se evapora toate urme de contaminant. Chiar şi atunci nu este de natură să-şi revină şi nu sunt sigur de componente care sunt susceptibile de a fi necesar să le păstreze dacă încercaţi obtinerea-l la reparat. Daca esti norocos pe hard disc vor fi afectate altfel veţi fi bazează pe cele mai recente de rezervă. Sistemul meu: Tim
|