![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HP Pavillion zt3000 768megabajt RAM Windows XP profesional Service Pack 3 Nazdar! I zdá sa, že majú vážne problémy s RAM. I líval vodu na mojom notebooku pred pár dňami a nakoniec, keď sa počítač začal fungovať včera ráno, som sa stretnúť s niekoľkými modrú obrazovku chybové správy. Po zhliadnutí niekoľkých z nich som sa snažil urobiť obnovenia systému, a keď bol systém snaží obnoviť, modrá obrazovka a chyba sa objavila znovu zhroutil systém obnoviť. Nebol som schopný urobiť ssytem obnoviť a od tej doby (kedy som pri pokuse o prístup, všetko vidím je prázdne okno bez možnosti vidieť na to). Bežal som na memtest86 + a našiel niekoľko chýb, takže predpokladám, že jeho pamäť zavinil však môžem robiť s nejakým odborníkom poradiť. Tiež to je problém s aplikáciou Internet Explorer. Nebude start.every času zkusím kliknite v IE, správa sa otvorí v malých oknách a automaticky vypne. Chybové správy som dostal, sú nasledujúce: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP: OX000000D1 (OX00000000, OX00000002, OX00000001, OXF78A481D) PFN_LIST_CORRUPT STOP: OX0000004E (OX00000002, Ox00020F113, OX0002FFCF, OX00000002) MEMORY_MANAGEMENT STOP: OX0000001A (OX00000780, OXC032EF1C, OX81C91F30, OX9960DCC4) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA STOP: OX00000050 (OXFFFFFFE8, OX00000000, OXBF86BA0C, OX00000000) Win32k.sys - Adresa BF86BAOC základne v BF800000, Datestamp 48ce513a Já bych opravdu ocení vašu pomoc! Díky moc, Tina |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak Memtest hovorí, že máte problém hardware máte hardvérový problém - riešenie v tejto chvíli je ísť kúpiť nejaké nové RAM.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je to hardwarový problém. Elektrického odporu medzi komponenty vnútri skrine laptop má byť stanovená. Voda ovplyvňuje toto umožňuje a aktuálny prietok, kde žiadny bol navrhnutý tak, aby bol. Hardwarovou nemôže pochopiť, prečo to tak deje. Je to podobný vplyv na ľudské posedenie v elektrické kreslo a hádzanie zapnite ho. Ani ľudskú, ani laptop reaguje dobre.
Je potrebné, aby bol napájaný off, batériu vybrať a teplého vzduchu cez všetky povrchy za deň alebo dva v snahe odparte všetky stopy kontaminujúce látky. Ani potom to nie je pravdepodobné, že späť a já nejsem jistý, ktoré komponenty budú pravdepodobne vhodné zachovať, ak sa pokúsite dostať to spravit. Ak máte šťastie, že pevný disk bude ovplyvnený inak budete odkázaný na svoje posledné zálohy. Môj systém: Tim
|