![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм нов за този форум, надявам се да намеря някой помагам на нов бюджет за игри шмекерия, че аз имам да градим. Имам нужда от помощ за определяне на моето FSB правилно ... Сега аз имам всички BIOS настройките на Auto ИТ всичко тече гладко, но ... ако аз тичам диагностични инструменти те кажи ми моята памет е най-399mhz .. макар че трябваше да се 800mhz тояга. Имам ASUS P5Q дънната платка с Intel Q9550 процесор и 2x2gb корсар PC2-6400 800mhz. на FSB и множител с настройки, които да открият с CPU-Z Р. .. FSB 333 CPU 8,5 RAM 5:6 Все пак ми CPU multipier продължава до 6 automaticly когато преработвател бездействаАз мисля, че ще трябва да бъдат: FSB 400 CPU 7 RAM 1:2 произтичащи ми овен на 800 и процесор все още в 2800. Въпреки това аз се чувствам толкова сигурна DONT кажеш виждам моята мултиплициращо промяна automaticly цялото време, така че наистина DONT посмял да въведете стойностите в моя BIOS ... ако ми CPUmultiplier ще отида до 8,5 на 400mhz би overclock на процесора до 3400 какво би могло да бъде много малко може би. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Двойна скорост за пренос на данни = 800 / 4 = 400mhz. Така че това е добре. Изключете speedstep да се отървете от мултиплициращо променя. В процесора на FSB скорост е какви въпроси. Оптималният тук се пускат в 333mhz (x8.5 за CPU = 2.83ghz) и 666mhz относно RAM (оценени 333mhz), така, какво точно е проблема? Смяна на всичко, за да получи до по-висока скорост на RAM няма да ви дам нещо конкретно по отношение на изпълнението.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PC проблем, P4 процесор, Intel D850GB. Имате нужда от някакъв съвет. | Dreamcast2 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29-ти юли 2009 година 10:03 |
| Intel E8500 не обича Asus P5K Pro ... Защо ...? | Desertfish | Процесори, дънни платки & RAM | 10 | 26 Юли 2008 04:04 |
| Intel E6420 процесор | Hybr! Г | Процесори, дънни платки & RAM | 20 | 28-ма Sep 2007 13:58 |
| Asus и Intel??? | kknight0506 | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 4 май 2007 г. 14:26 |
| Най-добър процесор всякога! Дали тя AMD или Intel? | Snake | Общи Хардуер Чат | 8 | 10-ти септември 2006 03:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |