![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Já jsem na toto nové fórum, doufám, že najít nějakou pomoc z nového rozpočtu hra zmanipulovat, že jsem se postavit. Mohl bych použít nějakou pomoc na nastavení mé FSB správně ... Nyní jsem všechny nastavení BIOSu na auto jeden běží všechny hladké, ale ... pokud i spustit diagnostické nástroje, které mi řekni, moje paměť je na 399mhz .. ThO to měl být 800MHz hole. Mám ASUS P5Q základní desky s procesorem Intel Q9550 a 2x2gb Corsair PC2-6400 800MHz. FSB a násobič nastavení i detekovat s cpu-z r. .. FSB 333 CPU 8,5 RAM 5:6 Nicméně můj multipier CPU jede do 6 automaticky kdy je procesor nečinnýmyslím, že by mělo být: FSB 400 CPU 7 RAM 1:2 Výsledná mého ram na 800 a procesor stále na 2800. však i dont cítit tak bezpečné bout vidět moje multiplikačnímu změny automaticky po celou dobu, tak i dont opravdu odvažují typu hodnot v mém bios ... když je moje CPUmultiplier by šlo až o 8,5 na 400MHz by přetaktování procesoru až 3400, co by mohlo být možná trochu moc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dvoulůžkový údajů sazba = 800 / 4 = 400MHz. Tak to je fajn. Vypnout SpeedStep zbavit multiplikační mění. CPU FSB rychlost je to o co jde. Optimální je, že běží na 333mhz (x8.5 pro CPU = 2.83ghz) a 666mhz na RAM (hodnocené 333mhz), takže co přesně je problém? Měnících se všechno dostat do vyšší rychlost RAM nebude vám nic konkrétního, pokud jde o výkon.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|