![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, Είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ, ελπίζω να βρεθεί κάποια βοήθεια για ένα νέο προϋπολογισμό gaming εξέδρας που έχω οικοδομήσουμε. Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια βοήθεια, για τη θέσπιση FSB μου σωστά ... Τώρα θα έχουν όλες τις ρυθμίσεις του BIOS για να τρέχει αυτόματα μία ομαλή όλα, αλλά ... αν μου τρέχει τα διαγνωστικά εργαλεία που θα μου πει τη μνήμη μου είναι στα 399mhz .. καίτοι θα έπρεπε να 800MHz μπαστούνια. Έχω μια μητρική πλακέτα ASUS P5Q με επεξεργαστή Intel Q9550 και 2x2gb Corsair PC2-6400 800MHz. FSB και το πολλαπλασιαστικό τις ρυθμίσεις που θ ανίχνευση με cpu-z R. .. FSB 333 CPU 8,5 RAM 5:6 Ωστόσο μου multipier CPU πηγαίνει στο 6 automaticly επεξεργαστή όταν είναι σε κατάσταση αδράνειαςΘα ήθελα να πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι: FSB 400 CPU 7 RAM 1:2 προκύπτουν RAM μου σε 800 και επεξεργαστή ακόμα στο 2800. Ωστόσο i dont νιώθω ασφαλής αγών μου βλέπω αλλαγή πολλαπλασιαστή automaticly όλη την ώρα, λοιπόν, dont πραγματικά τολμούν να πληκτρολογήσουν τις τιμές στα βιογραφικά μου ... αν μου CPUmultiplier θα αυξηθούν σε 8,5 σε 400MHz θα overclock τον επεξεργαστή σε 3400 τι θα μπορούσε να είναι λίγο πολύ ίσως. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δίκλινο ρυθμού δεδομένων = 800 / 4 = 400MHz. Μέχρι που του προστίμου. Απενεργοποιήστε SpeedStep να απαλλαγούμε από το πολλαπλασιαστικό αλλάζει. Η ταχύτητα της CPU της FSB είναι αυτό που έχει σημασία. Η βέλτιστη εδώ είναι αυτό που λειτουργεί στα 333mhz (x8.5 για CPU = 2.83ghz) και 666mhz για τη μνήμη RAM (ονομαστική 333mhz), ναι, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Αλλάζοντας τα πάντα για να σηκωθεί σε υψηλότερη ταχύτητα RAM δεν θα σας δώσω κάτι συγκεκριμένο όσον αφορά τις επιδόσεις.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα PC, P4 Processor, Intel D850GB. Χρειάζεστε κάποιες συμβουλές. | Dreamcast2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Ιούλη 2009 10:03 |
| Intel E8500 δεν ήθελε Asus P5K Pro ... Γιατί ...; | Desertfish | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 26 Ιουλ 2008 04:04 |
| Επεξεργαστής Intel E6420 | Hybr! Δ | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 28η Σεπ 2007 13:58 |
| Asus ή Intel? | kknight0506 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 4η Μαΐου 2007 14:26 |
| Best επεξεργαστή ποτέ! Είναι AMD ή Intel; | Φίδι | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 10η Σεπ 2006 03:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |