![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, Aš naujokas šiame forume, tikiuosi radote apie naują biudžeto žaidimo stendo, kad aš statyti padėti. Galėjau naudotis kai kuriomis pagalbos dėl nustatymas Mano FSB teisingai ... dabar turiu visas BIOS nustatymus auto ji veikia visi lygus, bet ... jei galiu naudoti diagnostikos jie man sako mano atmintis yra ne 399mhz .. Mąstymas ji turėtų būti 800MHz lazdos. Turiu ASUS P5Q pagrindinę plokštę su Intel Q9550 procesoriumi ir 2x2GB Corsair PC2-6400 800MHz. FSB ir daugiklio parametrus matau su CPU-Z r. .. FSB 333 Procesorius 8,5 RAM 5:6 tačiau mano CPU multipier eina į 6 automaticly kai procesorius yra laukimoaš manau ji turėtų būti: FSB 400 CPU 7 RAM 1:2 todėl mano RAM 800 ir procesorius vis dar esant 2800. Tačiau I dont feel so saugus bout matyti mano daugiklis kaita automaticly visą laiką, kad I dont really išdrįsta tipo mano BIOS reikšmių ... jei mano CPUmultiplier pakils iki 8,5 metu 400MHz tai overclock procesorius iki 3400, kas galėtų būti šiek tiek daug gal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Double Data Rate = 800 / 4 = 400MHz. So that's fine. Išjungti SpeedStep atsikratyti koeficientas keičiasi. Procesoriaus FSB greitis kokiais klausimais. Optimalaus čia jis veikia ne 333MHz (x8.5 už CPU = 2.83ghz) ir 666MHz su RAM (333MHz įvertinta), tai, kas iš tiesų yra problema? Pakeitus viskas atsistoti su daugiau RAM greitį nebus jums nieko konkrečiai kiek efektyvumą.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|