![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, Jestem nowy na tym forum, mam nadzieję, znaleźć pomoc w sprawie nowego budżetu platformę do gier, które mają budować. I może wykorzystać pomoc na ustawienie mojego FSB prawidłowo ... teraz mam wszystkie ustawienia BIOS na auto to jeden uruchamia wszystkie sprawne, ale ... jeśli uruchomię diagnostyki oni mówią mi w pamięci 399mhz .. tho to ma być 800MHz paluszków. Mam ASUS P5Q płyty głównej z procesorem Intel Q9550 i 2x2gb Corsair PC2-6400 800MHz. z FSB i mnożnik ustawienia i wykrywania z CPU-Z R. .. FSB 333 CPU 8,5 RAM 5:6 jednak mój procesor multipier automatycznie idzie do 6 gdy procesor jest bezczynnyChciałbym myśleć należy: FSB 400 7 CPU RAM 1:2 wynikiem mojego barana na 800 i procesor nadal w 2800. Jednak i tak czuć się bezpieczny dont popicie widząc mój mnożnikowego automatycznie zmienić cały czas, więc i dont really odwagę wpisać wartości w moim bios ... jeśli moje CPUmultiplier byłoby pójść do 8,5 na 400MHz to overclockingu procesora do 3400, co może być trochę dużo może. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Double Data Rate = 800 / 4 = 400MHz. So that's fine. Wyłącz speedstep aby pozbyć się mnożnik zmienia. CPU's prędkość FSB jest ważne. Optymalny tutaj jest uruchomiony na 333mhz (x8.5 do CPU = 2.83ghz) i 666mhz na pamięci RAM (oceniono 333mhz), więc co dokładnie polega problem? Zmiana wszystko, aby dostać się do wyższej prędkości RAM nie daje żadnych konkretnych miarę skuteczności.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
![]() |
|
| Zakładki |