![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, Sunt nou în acest forum, sper să găsim ceva ajutor la un nou buget pentru jocuri ţinută pe care le-am construit. I-ar putea folosi de ajutor privind stabilirea mea FSB corect ... acum am toate setările BIOS pe o auto-l rulează toate buna, dar ... daca as fugi de diagnostic instrumentele spune-mi de memorie este la 399mhz .. Thợ acesta ar fi trebuit să fie 800mhz tije. Am o placa de baza ASUS P5Q cu un procesor Intel Q9550 şi 2x2gb pirat PC2-6400 800mhz. FSB de multiplicare şi setările pe care i detecta cu cpu-z r. .. FSB 333 CPU 8.5 RAM 5:6 Cu toate acestea multipier procesorul meu se duce automat la 6 procesor atunci când este inactivi-ar crede că ar trebui să fie: FSB 400 CPU 7 RAM 1:2 rezultă meu ram la 800 si procesor încă de la 2800. Cu toate acestea i dont simt atât de sigură dată mi văd de multiplicare schimba automat tot timpul, aşa că am îndrăznit să-adevăr dont tip în valorile din BIOS-ul meu ... CPUmultiplier dacă mi s-ar fi de până la 8,5 la 400MHz ar overclock la procesor la 3400 ceea ce ar putea fi un pic cam mult, poate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Double date rata = 800 / 4 = 400MHz. Deci, asta e bine. Dezactivaţi SpeedStep să scap de multiplicare în schimbare. De procesoare FSB de viteză este ceea ce contează. Optime aici este să ruleze la 333mhz (x8.5 pentru CPU = 2.83ghz) şi 666mhz pe RAM (evaluat 333mhz), deci exact ceea ce este problema? Schimbarea totul pentru a obţine, până la o viteză mai mare de RAM nu va da nimic concret în ceea ce priveşte performanţa.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|