![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, Ја сам нови на овом форуму, надам се да пронађете неки помоћ на нови буџет коцкарски снаст да сам градити. Бих могао користити неке помоћи о постављању моје ФСБ исправно ... сад сам све поставке БИОС-а на један ауто га покреће све тече глатко, али ... ако ја покренути дијагностички алати им реци ми моја меморија је на 399мхз .. мада то би требало да буде 800мхз палицама. Имам Асус П5К матичне плоче са Интел К9550 процесора и 2кс2гб гусар ПЦ2-6400 800мхз. на ФСБ и множилац подешавања да сам препознати са ЦПУ-з р. .. ФСБ 333 ЦПУ 8,5 РАМ 5:6 Међутим моје ЦПУ мултипиер аутоматски иде на 6 кад процесор је у мировањеја ће мислити то би требао бити: ФСБ 400 ЦПУ 7 РАМ 1:2 резултирајући мој рам и процесор на 800 и даље у 2800. но ја не осећам тако сигурно спопадање моје виђење умножитеља аутоматски променити све време, тако да ја стварно не усуђују унесите вредности у мој БИОС-... ако моје ЦПУмултиплиер ће ићи до 8,5 на 400 да би оверцлоцк процесора до 3400 што би се могло мало више можда. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Доубле дата рате = 800 / 4 = 400. Па то је у реду. Искључите спеедстеп да бисте добили ослободити од умножитеља мења. ЦПУ брзина ФСБ-а је оно што стварима. Оптималну овде је то трчање на 333мхз (кс8.5 за ЦПУ 2.83гхз =) и на 666мхз РАМ (оцијењено 333мхз), тако да је тачно оно што је проблем? Промена све да би се у вишу брзину РАМ-а вам неће дати ништа конкретна што се тиче перформанси.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|