![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я новачок у цьому форумі, я сподіваюся знайти деяку допомогу на нові встановлення ігор Бюджет, який я збудував. Я міг би використовувати деяку допомогу з настройки мого ФСБ правильно ... Тепер у мене є всі настройки BIOS на Auto він запускає все гладко, але ... Якщо я запускаю діагностичні інструменти, скажіть мені не зраджує пам'ять на 399mhz .. Тхо воно має бути 800mhz палички. У мене материнська плата ASUS P5Q з процесором Intel Q9550 і 2x2GB Corsair PC2-6400 800 МГц. ФСБ і множника параметри, які я бачу з CPU-Z R. .. FSB 333 Процесор 8,5 RAM 5:6 Проте мій процесор multipier йде на 6 автоматично коли процесор не дієЯ думаю, що це повинно бути: FSB 400 Процесор 7 RAM 1:2 в результаті моїх ОЗУ на 800 і процесор ще на 2800. Однак я Dont Feel So безпечний бій, бачачи моє зміна множника автоматично весь час, тому я дійсно Dont сміливо ввести значення в моїй біографії ... якщо мої CPUmultiplier піде до 8,5 на частоті 400 МГц він буде розігнати процесор до 3400, що може бути забагато Може бути. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Double Data Rate = 800 / 4 = 400 МГц. Так що добре. Вимкніть SpeedStep, щоб позбутися від мультиплікатора змінюється. ФСБ швидкості процесора ось що важливо. Оптимальні Ось воно працює на 333MHz (x8.5 для CPU = 2.83GHz) і на 666MHz RAM (номінальна 333MHz), так, що саме полягає проблема? Зміни все, щоб піднятися на більш високу швидкість пам'яті не дасть вам нічого конкретного у міру виконання.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми ПК, процесор P4, Intel D850GB. Необхідність кілька порад. | Dreamcast2 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 липня 2009 10:03 |
| Intel E8500 не подобається Asus P5K PRO ... Чому ...? | Desertfish | Процесори, материнські плати RAM & | 10 | 26 липня 2008 04:04 |
| Процесори Intel E6420 | Hybr! D | Процесори, материнські плати RAM & | 20 | 28 вересня 2007 13:58 |
| Asus або Intel?? | kknight0506 | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 4 травня 2007 14:26 |
| Кращі процесор ніколи! Хіба AMD чи Intel? | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 10 вересня 2006 03:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |