![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам AMD Dual Core 3800,1 Gb RAM 800MHz, OS XP 32, бих искал да ми ъпгрейд до 2 GB RAM или 4GB, Може ли някой, кажете ми, която е оптимална и ще има доста разлика между двата варианта. Аз използвам моя машина за игри. Или ще RAM дори да бъдат открити? (4GB) Много благодаря предварително. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имаш нужда от 64bit OS над 3GB.
| |||
| |||
| Цитат:
Отидете в решаваща сайт и да видим какво препоръчва.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Имам 4 слота на дънната платка ми, в момента е заета 1, границата е 4 Gb (до ...) на въпроса е най-добрата конфигурация? MB MSI K9N NEO Благодаря отново |
|
| |||
| |||
| и благодарение на решителната сайт Mike0001, изглежда, че трябва да добавите 3GB и си сменя ОС в 64 бита за най-добри резултати. Това е всичко за сега. |
|
| |||
| |||
| Лично работи над 3GB нищо няма да направят много разликата изпълнение мъдър, вие сте по-добре, просто добавяне 2GB (3GB Общо) и остана 32Bit. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| За да надстроите, или да не ъпгрейд ... това е въпросът | cheesepuff | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 22 Jan 2008 20:45 |
| Рам ъпгрейд | malvizz | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 14 ноември 2007 07:54 |
| Трябва ли да надстроите ...? | dmdougie | Графика на карти & Монитори | 4 | 18 Окт 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 2-ро октомври 2007 16:07 |
| Можеш ли да ъпгрейдвате? | nsood3 | Windows операционни системи | 1 | 1-во Aug 2007 02:50 |
| Нишка Инструменти | |
| |