![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam AMD Dual Core 3800,1 Gb RAM 800MHz, XP OS-32, želio bih nadograditi moje do 2 Gb RAM-a ili 4GB, može netko reći mene što je optimalna, pa će tu biti puno razlike između dvije opcije. Li koristiti svoj stroj za igre. Ili će RAM biti otkrivena? (4GB) Puno hvala unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate 64bit OS za više od 3GB.
| |||
| |||
| Quote:
Idite na presudan stranicu i pogledajte što to preporučuje.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Imam 4 utora na mojoj matičnoj ploči, 1 je trenutno zauzeta, ograničenje je 4 GB (do ...) pitanje je najbolja konfiguracija? MB MSI K9N Neo Hvala opet |
|
| |||
| |||
| dobro hvala na ključnoj site Mike0001, izgleda kao da bi trebalo dodati 3GB i promijeniti moj OS u 64 bita za najbolje rezultate. To je sve za sada. |
|
| |||
| |||
| Osobno se izvodi preko 3GB ništa se ne događa da bi mnogo razlika performance mudra, da ste bogatiji dodajući samo 2GB (Ukupno 3GB) i borave 32Bit. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Za nadogradnju, ili ne ... da nadogradite je pitanje | cheesepuff | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 22 siječanj 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 14. studeni 2007 07:54 |
| Trebam li ažurirati ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitors | 4 | 18. listopad 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 2 listopad 2007 16:07 |
| Mogu li nadograditi? | nsood3 | Windows Operating Systems | 1 | 1. kolovoz 2007 02:50 |
| Thread Tools | |
| |