![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי מעבד AMD Dual Core 3800,1 GB זיכרון RAM 800MHz, מערכת הפעלה XP 32, אני מעוניין לשדרג את זיכרון RAM ל 2 GB או 4GB, מישהו יכול לומר לי שהיא אופטימלית, ויהיה שם להיות הרבה הבדל בין שתי האפשרויות. אוכל להשתמש במכונה למשחקים. או שמא את זיכרון RAM אפילו להיות מזוהים? (4GB) תודה רבה מראש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך מערכת הפעלה 64bit מעל 3GB.
| |||
| |||
| ציטוט:
עבור אל חיוני באתר ולראות מה זה ממליצה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| יש לי 4 משבצות על לוח האם, בשלב 1 כבוש, המגבלה היא 4 GB (עד ...) השאלה היא הטובה ביותר תצורה? MB MSI K9N ניאו שוב תודה |
|
| |||
| |||
| טוב תודה על האתר Mike0001 חיוני, נראה כאילו אני צריכה להוסיף או לשנות את 3GB לתוך מערכת הפעלה 64 סיביות לקבלת התוצאות הטובות ביותר. זה הכל לעת עתה. |
|
| |||
| |||
| אישית להופיע מעל 3GB דבר לא הולך לעשות הרבה הבדל ביצועים חכם, אתה עשיר יותר מוסיף רק 2GB (סה"כ 3GB) ואת נשארת 32Bit. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כדי לשדרג, לשדרג או לא ... כי היא שאלה | cheesepuff | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 22 ינואר 2008 20:45 |
| רם שדרוג | malvizz | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | 14th נובמבר 2007 07:54 |
| האם לשדרג ...? | dmdougie | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 18 אוקטובר 2007 06:10 |
| שדרוג מעבד | boyler | CPUs, Motherboards & RAM | 13 | 2nd אוקטובר 2007 16:07 |
| האם אתה יכול לשדרג?? | nsood3 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ב -1 לאוגוסט 2007 02:50 |
| שרשרת כלים | |
| |