![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu AMD Dual Core 3800,1 GB RAM 800MHz, XP, OS 32, Norėčiau atnaujinti savo RAM 2 GB arba 4GB, Ar kas nors pasakyti, kuri yra optimali, ir dar bus skirtumas tarp dviejų variantų daug. Galiu naudoti savo mašiną žaidimų. Arba RAM netgi galima aptikti? (4Gb) Thanks a lot in advance. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums reikia 64bit OS daugiau 3 GB.
| |||
| |||
| Citata:
Pereiti į esminis svetainę ir pamatyti, kas, kad rekomenduoja.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Turiu 4 lizdai mano plokštę, kuri šiuo metu užima 1, riba yra 4 GB (iki ...) klausimas yra geriausias rankos? MB MSI K9N Neo Dar kartą ačiū |
|
| |||
| |||
| gerai ačiū už labai svetainę Mike0001, atrodo turėčiau pridėti 3GB ir keisti savo OS į 64 bitų geriausių rezultatų. That's all for now. |
|
| |||
| |||
| Asmeniškai veikia nieko daugiau 3GB nesiruošia daryti didelio skirtumo veiklos išmintingas, jūs geriau pridėti tik 2GB (3GB viso) ir būna 32Bit. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | Lapkritis 14, 2007 07:54 |
| Ar man reikia naujinti ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 18 spalis 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 2 spalis, 2007 16:07 |
| Ar galite atnaujinti? | nsood3 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 1 rugpjūtis 2007 02:50 |
| Temos įrankiai | |
| |