![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám AMD Duální Core 3800,1 GB RAM 800MHz, OS XP 32, chtěl bych, aby moje upgrade RAM na 2 GB alebo 4 GB, Môže mi niekto povedať, ktorá je optimálna, a bude ešte veľa Rozdiel medzi týmito dvoma možnosťami. I používať svoj stroj pre hry. Alebo sa dokonca RAM byť zistený? (4GB) Díky moc vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebujete 64bit OS pre viac ako 3 GB.
| |||
| |||
| Citácia:
Prejsť na rozhodujúci stránky a uvidíte, čo to odporúča.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Mám 4 sloty na mojej doske, 1 je v súčasnosti obsadené, limit 4 GB (až ...) je otázkou, najlepšie konfiguráciu? MB MSI K9N NEO Vďaka znova |
|
| |||
| |||
| a díky za rozhodujúce miesta Mike0001, vyzerá, ako by som mala pridať a zmeniť svoju 3GB OS do 64 bitov pre dosiahnutie najlepších výsledkov. To je všetko pre túto chvíľu. |
|
| |||
| |||
| Osobne beží niečo cez 3 GB. Nebude veľký rozdiel výkonu múdri, ste lepšie pridať len 2GB (3gigabajt celkom) a sídlil 32Bit. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 14. novembra 2007 07:54 |
| Mám upgrade ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. októbra 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 2. októbra 2007 16:07 |
| Môže upgradu? | nsood3 | Operačné systémy Windows | 1 | 1. august 2007 02:50 |
| Thread Tools | |
| |