![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам АМД Дуал Цоре 3800,1 ГБ РАМ 800МХз, КСП ОС-32, желео бих надоградити моје до 2 ГБ РАМ-а или 4ГБ, може неко рећи мене што је оптимална, па ће ту бити пуно разлике између две опције. Ли користити свој машина за игре. Или ће РАМ бити откривена? (4ГБ) Пуно хвала унапред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требате 64бит ОС за више од 3ГБ.
| |||
| |||
| Куоте:
Идите на критичан страницу и погледајте шта то препоручује.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Имам 4 слот на мојој матичној плочи, 1 је тренутно заузета, ограничење је 4 ГБ (до ...) питање је најбоља конфигурација? МБ МСИ К9Н Нео Хвала опет |
|
| |||
| |||
| добро хвала на кључној сите Мике0001, изгледа као да би требало додати 3ГБ и променити мој ОС у 64 бита за најбоље резултате. То је све за сада. |
|
| |||
| |||
| Лично се изводи преко 3ГБ ништа се не дешава да би много разлика перформанце мудра, да сте богатији додајући само 2ГБ (Укупно 3ГБ) и бораве 32бит. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| За надоградњу, или не ... да надоградите је питање | цхеесепуфф | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 22 јануар 2008 20:45 |
| Рам упграде | малвизз | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 14 новембар 2007 07:54 |
| Требам ли модернизирати ...? | дмдоугие | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 18 октобар 2007 06:10 |
| ЦПУ Упграде | боылер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 13 | 2 октобар 2007 16:07 |
| Могу ли надоградити? | нсоод3 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 1 аугуст 2007 02:50 |
| Тхреад Тоолс | |
| |