![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене AMD Dual Core 3800,1 Гб оперативної пам'яті 800MHz, ОС XP 32, я хотів би оновити оперативної пам'яті до 2 ГБ або 4 ГБ, чи може хто сказати мені, який є оптимальним, і чи буде великої різниці між цими двома варіантами. Я використовую мою машину для ігор. Або ОЗУ навіть виявити? (4Gb) Велике спасибі заздалегідь. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потрібно 64-бітної операційною системою для більш 3 Гб.
| |||
| |||
| Цитата:
Перейти до важливо сайт і подивитися, що рекомендує.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| У мене 4 слота на моїй материнській платі, зайнята в даний час 1, межа становить 4 Гб (до ...) Мова йде про краще конфігурації? MB MSI K9N Neo Ще раз спасибі |
|
| |||
| |||
| також подяка за важливу Mike0001 сайт, дивиться, як я повинен додати 3GB і змінити свою ОС в 64 біта для кращих результатів. От і все поки. |
|
| |||
| |||
| Особисто працює над 3GB нічого не збирається робити багато чого різниця в продуктивності мудрий, вам краще додати тільки 2GB (3GB загального числа) і перебування 32bit. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Для оновлення, або не для оновлення ..., що це питання | cheesepuff | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 22 січня 2008 20:45 |
| Апгрейди пам'яті | malvizz | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 14 листопада 2007 07:54 |
| Чи повинні я оновити ...? | dmdougie | Графічні карти & Монітори | 4 | 18 жовтня 2007 06:10 |
| Модернізації процесора | Boyler | Процесори, материнські плати RAM & | 13 | 2 жовтня 2007 16:07 |
| Чи можна оновлення? | nsood3 | Операційні системи Windows | 1 | 1 серпня 2007 02:50 |
| Різьба Інструменти | |
| |