![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Първо, едва намери на този сайт и както изглежда, да бъде основно британци Мислех Бих се присъединят. :) А на въпроса ми. Имам Acer T180 (застрахователна претенция подмяна), че аз съм бавно добави битове да. Майката борда е EM61SM/EM61PM с AMD 64X2 4000 +. Аз бях наскоро пуснати в 4 х 1GB Geil Черен Дракон DDR2 4.0GB PC6400 памет пръчки, които изглеждат да изискват от 2,1 или 2.2volts да бъдат стабилни по-високи честоти. Аз успях да намеря версията на BIOS на линия, че е имал някои от функциите hidded отключена. Въпреки това, аз не мога да видя в BIOS опция за промяна на RAM напрежение. Аз прочетох в някои форуми, че това джъмпърен тип промяна, но не са били в състояние да потвърди това. Може някой посъветва дали това е случая? Аз не виждам спомням всеки напрежение свързани джъмперите, когато бях вътре в случая, но не признават, че не изглежда много трудно. Всяко Помощ ще бъде много оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това е много вероятно да си марка Acer че RAM честота е заключена.