![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Za prvé, jen našel tyto stránky a protože se zdá být především britský lid myslel jsem, že bych se připojit. :) Nyní k mé otázce. Mám Acer T180 (pojistné události výměna), že jsem pomalu přidává na drobnosti. Matka palubě je EM61SM/EM61PM s AMD 64X2 4000 +. Jsem nedávno v 4 x 1Gb Geil Black Dragon DDR2 4,0gigabajt PC6400 paměťové karty, které se zdají požadovat 2,1 nebo 2.2volts být stabilní při vysokých frekvencích. Se mi podařilo najít verzi BIOS on-line, že má některé z funkcí hidded odemčena. Nicméně, nevidím v BIOSu volba pro změnu RAM napětí. Četl jsem na některých fórech, že tento typ skokana změnit, ale nebyli schopni potvrdit to. Mohl by někdo poradit, zda se jedná o tento případ? I don't připomínají zobrazovat napětí související jumperů, když jsem byl v případě, ale já se přiznám, že jsem neměla vypadat příliš tvrdá. Pomoci by bylo velmi oceňována. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je vysoce pravděpodobné, že se jedná o značky Acer, že frekvence RAM je uzamčeno.