![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Prvo, samo pravedan postaviti ovaj site i kao što se čini da ljudi prije svega britanski Htio sam da se pridruže. :) Sada na moje pitanje. Imam Acer T180 (zamjena osiguranju) da sam polako dodajući da bitova. Majka zajednica je EM61SM/EM61PM s AMD 64X2 4000 +. Nedavno sam stavio u 4 x 1GB Geil Black Dragon DDR2 4.0GB PC6400 memorije štapići koji izgledaju zahtijevaju 2,1 ili 2.2volts biti stabilan na višim frekvencijama. Sam uspio pronaći verziju BIOS online koji je imao neke od funkcija hidded otključana. Međutim, ja ne mogu vidjeti unutar BIOS opciju za mijenjanje RAM napon. Pročitao sam na nekim forumima da je ovo jedan jumper vrstu promjene, ali nisu mogli potvrditi ovu. Mogao itko savjetovati da li je to slučaj? Ja ne vidim bilo koju opoziv napon vezane jumpers dok sam bio unutra slučaj, ali ja priznajem da nisam izgledaju previše tvrdo. Bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je vrlo vjerojatno da je taj brand Acer RAM frekvencija je zaključana.