![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Először is, csak most találtam ezen az oldalon, és úgy tűnik, hogy elsősorban a brit nép Gondoltam csatlakozásra. :) Most, hogy a kérdésemre. Van egy Acer T180 (biztosítási igény csere), hogy én vagyok lassan hozzá kell bit. Az anya fórumon egy EM61SM/EM61PM az AMD 64X2 4000 +. Én nemrég bevezetett 4 x 1Gb Geil Black Dragon DDR2 4.0GB PC6400 memóriakártyák, amely úgy tűnik, hogy előírják, 2,1, illetve 2.2volts, hogy stabil a magasabb frekvenciákon. Sikerült találni egy olyan verziót, hogy a BIOS-online-nek szerepe volt a hidded funkciók zárolva. Ugyanakkor, nem látom a BIOS opció megváltoztatja a RAM feszültséget. Elolvastam az egyes fórumokon, hogy ez a jumper típusú változás, de nem tudta megerősíteni ezt. Lehet, hogy bárki tanácsot ez a helyzet? Nem emlékszem látok feszültség kapcsolódó jumperekkel mikor belül, de bevallom, hogy én nem túl kemény. Akármi segít akar lenni nagyon méltányol. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez igen valószínű, hogy a márka az Acer, hogy a RAM frekvencia van zárva.