![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Pirma, dar tik rasti šią svetainę, ir kaip ji atrodo, kad pirmiausia bus britų tautos I thought I'd prisijungti. :) Dabar mano klausimas. Turiu Acer T180 (draudimo išmokų pakeitimas), kad aš lėtai įtraukti į bitus. Motina lenta AMD 64X2 4.000 EM61SM/EM61PM +. Aš neseniai įgyvendintos 4 x 1GB Geil Black Dragon DDR2 4.0GB PC6400 atmintis, kuri, atrodo, kad reikia 2.1 arba 2.2volts būti stabili aukštojo dažnio. Man pavyko rasti BIOS internete, kad turėjo tam tikrų hidded funkcijų versija atrakinta. Tačiau, aš nematau per BIOS keisti atminties įtampa variantą. Aš perskaičiau kai kuriuos forumus, kad šis Jumper tipo pakeitimus, tačiau negalėjo patvirtinti šio. Ar kas nors patarti, ar taip yra? Aš nepamenu pamatyti bet įtampa susiję megztinio, kai man buvo viduje atveju, bet aš pripažinti, kad aš ne atrodo pernelyg sunku. Any help būtų labai dėkingi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai labai tikėtina, yra Acer ženklą, kad RAM dažnis yra užrakinta.