mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

RAM Voltage korekciju.

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 27, 2008, 04:39
New Member Group

Sveiki,
Pirmkārt, tikai mazliet atrodama šajā lapā un kā tas, šķiet, galvenokārt britiem Es domāju, ka man pievienoties. :)

Tagad uz manu jautājumu.

Man ir Acer T180 (apdrošināšanas prasību rezerves), ka es esmu lēnām pievienojot biti to. Datoru procesori ir EM61SM/EM61PM ar 64X2 4.000 AMD +. Esmu nesen 4 x 1Gb Geil Black Dragon DDR2 4.0GB PC6400 atmiņas kartes, kas šķiet vajadzīga 2.1 vai 2.2volts stabils pie augstākas frekvences.

Man izdevās atrast versiju BIOS tiešsaistē, kas ir bijuši daži hidded funkcijas atbloķēts.

Taču es neredzu, kas BIOS iespēju mainīt RAM spriegumu. Es izlasīju par dažiem forumiem, ka šis džemperis tipa pārmaiņām, bet nav varējuši apstiprināt to.

Vai kāds ieteiks, vai šis ir gadījums? Es neatceros redzēt jebkurš sprieguma saistīts džemperi, kad biju iekšā lietas, bet man jāatzīst, ka man neizskatījās pārāk grūti.

Any help, būtu ļoti appreciated.
Old Maijs 5, 2008, 03:44
Administrator Group

Tas ir ļoti iespējams, ir Acer zīmols, RAM frekvence ir bloķēta.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.