![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut, În primul rând, doar găsit acest site şi după cum se pare să fie în primul rând, British oameni m-am gândit Aş alătura. :) Acum, la întrebarea mea. Am un Acer T180 (asigurare de cerere de înlocuire), care sunt lent adăugând biţi pentru. Mama bord este un EM61SM/EM61PM cu AMD 64X2 4000 +. I-am pus recent în 4 x 1Gb Geil Black Dragon DDR2 4.0GB PC6400 de memorie care par să se solicite 2.1 sau 2.2volts să fie stabil la frecvenţe mai mari. Am reuşit să găsim o versiune de BIOS-ul online, care a avut o parte din funcţiile hidded deblocat. Cu toate acestea, nu pot vedea în BIOS o opţiune pentru schimbarea RAM de tensiune. Am citit pe unele forumuri de o bluză de faptul că acest tip de schimbare, dar nu au putut confirma acest lucru. Poate cineva sfătui dacă este cazul? Nu-mi amintesc să vadă orice tensiune legate jumperii, atunci când am fost în interiorul cazul, dar recunosc că nu am uita prea mult. Orice ajutor ar fi apreciat foarte mult. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Este foarte probabil ca fiind un brand Acer că RAM frecvenţă este blocat.