menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

RAM Napäťové prispôsobenie.

Reply

Thread Tools
Old 27. apríla 2008, 04:39
Nový člen skupiny

Ahoj,
Po prvé, len našiel tieto stránky a pretože sa zdá byť predovšetkým britský ľud myslel som, že by som sa pripojiť. :)

Teraz k mojej otázke.

Mám Acer T180 (poistné udalosti výmena), že som pomaly pridáva na drobnosti. Matka palube je EM61SM/EM61PM s AMD 64X2 4000 +. Jsem nedávno v 4 x 1Gb Geil Black Dragon DDR2 4,0 gigabajt PC6400 pamäťové karty, ktoré sa zdajú požadovať 2,1 alebo 2.2volts byť stabilná pri vysokých frekvenciách.

Sa mi podarilo nájsť verziu BIOS on-line, že má niektoré z funkcií hidded odomknutá.

Avšak, nevidím v BIOSu voľba pre zmenu RAM napätie. Čítal som na niektorých fórach, že tento druh skokana zmeniť, ale neboli schopní potvrdiť to.

Mohol by niekto poradiť, či sa jedná o tento prípad? Nechcem pripomínajú zobrazovať napätie súvisiace jumper, keď som bol v prípade, ale já se přiznám, že som nemala vyzerať príliš tvrdá.

Pomoci by bolo veľmi oceňuje.
Old 5. mája 2008, 03:44
Administrátor Skupina

Je vysoko pravdepodobné, že sa jedná o značky Acer, že frekvencie RAM je zamknuté.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.