![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Po prvé, len našiel tieto stránky a pretože sa zdá byť predovšetkým britský ľud myslel som, že by som sa pripojiť. :) Teraz k mojej otázke. Mám Acer T180 (poistné udalosti výmena), že som pomaly pridáva na drobnosti. Matka palube je EM61SM/EM61PM s AMD 64X2 4000 +. Jsem nedávno v 4 x 1Gb Geil Black Dragon DDR2 4,0 gigabajt PC6400 pamäťové karty, ktoré sa zdajú požadovať 2,1 alebo 2.2volts byť stabilná pri vysokých frekvenciách. Sa mi podarilo nájsť verziu BIOS on-line, že má niektoré z funkcií hidded odomknutá. Avšak, nevidím v BIOSu voľba pre zmenu RAM napätie. Čítal som na niektorých fórach, že tento druh skokana zmeniť, ale neboli schopní potvrdiť to. Mohol by niekto poradiť, či sa jedná o tento prípad? Nechcem pripomínajú zobrazovať napätie súvisiace jumper, keď som bol v prípade, ale já se přiznám, že som nemala vyzerať príliš tvrdá. Pomoci by bolo veľmi oceňuje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je vysoko pravdepodobné, že sa jedná o značky Acer, že frekvencie RAM je zamknuté.