![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Прво, само праведан оснивати овај сите и као што се чини да људи пре свега британски Хтео сам да се придруже. :) Сада на моје питање. Имам Ацер Т180 (замена осигурању) да сам полако додајући да битова. Мајка заједница је ЕМ61СМ/ЕМ61ПМ са АМД 64Кс2 4000 +. Недавно сам ставио у 4 кс 1ГБ Геил Блацк Драгон ДДР2 4.0ГБ ПЦ6400 меморије штапићи који изгледају захтевају 2,1 или 2.2волтс бити стабилан на вишим фреквенцијама. Сам успео пронаћи верзију БИОС онлине који је имао неке од функција хиддед Откључан. Међутим, ја не могу видети унутар БИОС опцију за мијењање РАМ напон. Прочитао сам на неким форумима да је ово један јумпер врсту промене, али нису могли потврдити ову. Могао је неко саветовати да ли је то случај? Ја не видим било коју уитхдрау напон везане јумперс док сам био унутра случај, али ја признајем да нисам изгледају превише тврд. Било који помоћ би било много поштовати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је врло вероватно да је тај бранд Ацер РАМ фреквенција је закључана.