![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Öncelikle, sadece ve sadece bu sitede bulunan olarak ben katılmak istiyorum düşünce öncelikle İngiliz insanlar gibi görünüyor. :) Şimdi benim soruya. I) ben yavaş için bit ekleyerek yaşıyorum bir Acer T180 (sigorta talep değiştirme var. Bu Anakartta AMD 64X2 4000 ile EM61SM/EM61PM olduğunu +. Son 4 x 1GB Geil Black Dragon DDR2 4.0GB PC6400 bellek koymak sonra da 2.1 veya 2.2volts yüksek frekanslarda kararlı olması gerekir gibi stickler. Ben, bazı hidded fonksiyonlarının sahip BIOS çevrimiçi bir sürümünü bulmak için yönetilen kilitlenmiş. Ancak, BIOS RAM gerilim değiştirmek için bir seçenek içinde göremezsiniz. Biraz forumlarında bu bir anahtar türünü değiştirmek, ancak edilmiş bu teyit edemedik okudum. Herkesin olup bu durum tavsiye eder misiniz? Herhangi bir gerilim ilgili jumper'ların görüyorum ben dava içinde olduğunu hatırlıyorum ama bu çok zor görünüyor değil mi itiraf. Any help would be greatly appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu çok büyük olasılıkla bir Acer marka bir RAM frekans kilitli olmak.
|
| Bookmarks |