![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета Im собственика на Intel Pentium двойствен сърцевина E2200 CPU с Лицевата страна с автобус скорост 800mhz. Im използвате PC-съветника в момента, и то се казва, че в автобуса скоростта на процесора е 200mhz, и то doesn't кажа 800mhz anywere друг. Така че въпросът е ... Има ли проблем с моята скорост на автобуса или предните странични автобус и автобус, са различни ... и ако има проблем, какво мога да направя? тук са моите очила: Mainboard: ECS P4M900T-М2 BIOS: American Megatrends Инк. Чипсет: VIA P4M900 Процесор: Intel Pentium E2200 Честота: 2200 MHz - (настояща: 1199,58 MHz) Обща информация: Недвижими Честота: 1199,68 MHz Множителят: 6x Ниска / Висока Множителят: 6x / 11x Множителят Затворени: Да Притежател на честота: 2200 MHz Лицевата страна с автобус Информация: Автобусни Speed: 199,9 MHz FSB честота: 799,8 MHz (QDR) Първоначално честоти: Честота: 2200 MHz Автобусни Speed: 200,00 MHz (QDR) Множителят: 11x |
|
| |||
| |||
| Intel процесори се използва система, наречена Quad Помпени, основно означава, че реалните ви FSB се умножава по 4 AKA квадрант, да дам своя ефективен FSB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Nikronius Това е, което казва, ECS за вашата дънна платка: FSB 1066/800/533 MHz Той също така казва: Подкрепа DDR2 667/533/400 DDR2 SDRAM Какъв тип овен да имате инсталиран? Ако имате DDR 2 и е на 400 FSB тогава тя ще се покаже като FSB 200. DDR 2 Рам е Dual Channel, като всеки канал е една половина на FSB. Ако имате DDR 2, които се казват 533 тогава FSB ще бъде 261 дават или да вземат едно или две. Ако как някога сте имали DDR 2 800 MHz FSB, тогава ще се появи като 400 MHz FSB. Моят ASUS има две DDR 2 800 MHz 2 Концертен модули, CPU-Z ми казва оценени FSB е 400 MHz. Сега, ако ми се искаше да се увеличи FSB на овена ще получи coresponding увеличение на FSB за процесор. Тук е натърквам - Ако се увеличи FSB на овена ли увеличаване на FSB на всички компоненти на този автобус, както и Рам е на Главна автобус за дънната платка. Така overclocking вашия Рам може да ви даде тласък в часовника честотата на овена и процесор, но тя също така overclocks някоя добавка на картите, всеки вградите устройства, които имат нужда от Главна автобуса като звук устройства, USB, мрежов интерфейс, всичко. И страничните ефект, ако устройствата е все още работят топлоцентрали. Как ще получи около тази "overclocking" и да не изгориш на вашия компютър? С adiquite охлаждане. Ако ще overclock на FSB не забравяйте да увеличи охлаждането преди повишаване на FSB. Друг начин да се бум на Модификатор (това е заключен от производство), но той е много на FSB и честотата на процесора. Ако смените вашите овен от DDR 2 400 да кажа DDR 2 800 имате в сила удвоява на FSB на паметта и процесора, не сте се удвои на FSB по основните автобус, ще има увеличение на топлинна енергия и за двете памет и процесор, но с adiquite охлаждане това могат да бъдат настанени. Отидох от DDR 2 400 MHz 1 Концертен модули (четири от тях) до две DDR 2 800 MHz 2 Концертен модули. Моят FSB отиде от 200 до 400, моя часовник скоростта на процесора си отиде от 2,4 GHz до 3,05 GHz, за Модификатор е заключен в 9. Системата ми се увеличи 4 * F в топлина. Така че, за да отговоря на въпроса ви - Няма нищо лошо с FSB, се съобщава, че е правилно. FSB на процесора ще се пуска по това, което FSB на паметта е определен за. Както каза, че може да бум на FSB на паметта, но помня всички компоненти на главната автогара също ще получи този бум в FSB честотата и ще доведе до много топлина. Да търсене за CPU-Z и виж какво има да каже за процесора и паметта FSB. Сименс ...
|
| ||||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
| Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
Цитат:
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|